2012-05-25 14:00:02
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ
Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, σχολίασε τους τελικούς της Α1, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πο, χαρακτηρίζοντας ως… διδακτικούς!

«Όπως βλέπω αυτά τα παιχνίδια, είναι διδακτικά. Βλέπεις τους δυο προπονητές και βγάζεις συμπεράσματα. Μακάρι να έπαιζαν άλλο τόσο. Βλέπουμε την φρεσκάδα του Ολυμπιακού και τον ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει τους… γερόλυκους που αντιστέκονται, αλλά βλέπω βαριά πόδια και κουρασμένα κορμιά και για αυτό φαίνεται», σχολίασε για την μέχρι τώρα εικόνα των τελικών.

Για τον δεύτερο τελικό, στον οποίο επικράτησε ο Παναθηναϊκός: «Το παιχνίδι γύρισε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Γιασικεβίτσιους έβγαλε πολλές ασίστ και ήταν το μόνο σημείο όπου ο Ολυμπιακός έχασε την αυτοσυγκέντρωση του. Όμως είναι μεγάλη ομάδα και κατάφερε να επανέλθει και δίκαια είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Τον Παναθηναϊκό τον συντήρησε η διαφορά που είχε πάρει. Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός για μένα και για αυτό κέρδισε».


Για την παρουσία του κόσμου: «Θα πρέπει να σταθούμε και λίγο στον κόσμο. Θα πρέπει να μείνει μακριά από ακρότητες. Τα παιχνίδια θα γίνονται πιο συγκλονιστικά αλλά και οι παίκτες θα έχουν έναν υπερβάλλον ζήλο. Οι δυο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο. Ο Ολυμπιακός θέλει το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα».

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσε να είχε πάει στον τελικό της Ευρωλίγκα και να στείλει με τον Ολυμπιακό στα ουράνια το ελληνικό μπάσκετ, σε μια εποχή που το έχουμε απόλυτα ανάγκη».

Τέλος, για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης γύρισε σελίδα. Πνέει καινούργιος άνεμος. Μπήκαν άνθρωποι που πρέπει να διαχειριστούν ένα τεράστιο χρέος. Εγώ τους είπα πως αν θέλουν θα παραμείνω για να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν γίνεται να αφήσω την ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή. Σήμερα (25/05) θα μου γίνει η πρόταση που μου αξίζει για να παραμείνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ