2012-05-25 13:56:10
Φωτογραφία για ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ
Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στο "Sport24.gr" για τους αγώνες του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του μπορούσε να έχει χάσει, όπως έπαιξε στο τέλος και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά Για τον αγώνα της Πέμπτης και το πως εξελίχθηκε αυτός μετά το +16 του Παναθηναϊκού, δεν είχε πολλά πράγματα να πει, ο Έλληνας σέντερ...

"Πήραμε νομίζω βιαστικές επιθέσεις και αυτοί βάλανε κάποια τρίποντα, πήραν κάποια επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν και αυτοί αρκετά εύστοχοι. Αυτό...", υπογράμμισε ο Βουγιούκας και πρόσθεσε:

"Θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε χάσει, όπως παίξαμε σε εκείνο το διάστημα. Ευτυχώς το κρατήσαμε στο τέλος και κρατήσαμε το 1-1".

Παράλληλα, ο 27χρονος σέντερ (τα κλείνει σε λίγες μέρες) παραδέχεται πως αν ο Παναθηναϊκός έχασε τον δεύτερο τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ, ουσιαστικά θα έχανε και το πρωτάθλημα, καθώς ο Ολυμπιακός θα ήθελε μόνο μία νίκη για να το πανηγυρίσει.


"Άμα χάναμε με 2-0, θα παίζαμε για να τελειώσει το πρωτάθλημα την Κυριακή. Τώρα παίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη", σχολίασε ο Βουγιούκας, δίνοντας το σύνθημα για το 1-2 από πλευράς Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΣΕΦ.

"Πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι έτοιμοι"

Αλήθεια, όμως τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να έχει τύχη στον κυριακάτικο τρίτο τελικό; Ο Ίαν Βουγιούκας δίνει την απάντηση και επαναλαμβάνει μετά τον Ομπράντοβιτς, πως η ομάδα έχει ανάγκη από όλους τους παίκτες της...

"Να παίξουμε με τρομερή ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει βοήθεια από όλους τους παίκτες είτε είναι πόντοι, είτε ριμπάουντ, είτε είναι άμυνα. Να βοηθήσουν και οι 12. Πιστεύω ότι όλοι θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε να πάρουμε τη νίκη", κατέληξε ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ