2012-05-24 19:55:04
Φωτογραφία για Ηττήθηκε η Κεντροαριστερά στις 6 Μαΐου
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ηττήθηκε η Κεντροαριστερά, αναφέρει η Άννα Διαμαντοπούλου σε άρθρο της με τίτλο «Για μια Κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμίσεων».

H κ. Διαμαντοπούλου επισημαίνει ακόμη ότι η προοπτική Κεντροαριστεράς να κυβερνήσει μειώνεται ακόμα περισσότερο όσο ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει στρατηγική εξαφάνισης του Κέντρου με τη μικρομέγαλη πολιτικά στάση προς όλους τους άλλους ''εγώ ειμί το φως''».

Σύμφωνα με την κ. Διαμαντοπούλου, η ήττα επήλθε διότι «το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε και εν τέλει ανέλαβε, να αντιμετωπίσει μόνο του τη δραματική κρίση που παρέδωσε το 2009 η Νέα Δημοκρατία, μέσα σ΄ ένα περιβάλλον που κυριαρχούνταν από τη συντηρητική ευρωπαϊκή δεξιά των Μέρκελ και Σαρκοζί, ομοϊδεατών του κ. Σαμαρά».

«Μεταξύ δύο κακών», σημειώνει, «επέλεξε το μικρότερο κακό για τη χώρα αλλά το μεγαλύτερο -μέχρι αφανισμού- για το ίδιο».

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «χρησιμοποιώντας τη γνωστή από το παρελθόν συνταγή του ανεδαφικού υποσχετικού λόγου που μας οδήγησε στη σημερινή καταστροφή, μετατράπηκε, με βραχεία κεφαλή, στο μεγαλύτερο κόμμα του χώρου».

Συγκεκριμένα για τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως «μιμείται τον Ernst Thälmann που πίστεψε ότι με το 14% και την απονομιμοποίηση των σοσιαλδημοκρατών του SPD μέσω της θεωρίας του ''σοσιαλφασισμού'', θα κέρδιζε μόνος του την εξουσία. Τελικά διευκόλυνε τα άκρα...».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρεκόρ πωλήσεων για το Diablo III
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρεκόρ πωλήσεων για το Diablo III
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ