2012-05-24 14:39:01
Φωτογραφία για ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Πανέτοιμος για το δεύτερο τελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στο ΟΑΚΑ (24/05, 19.00), είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλη Αγγέλου, να περιμένουν ένα εντελώς διαφορετικό αγώνα σε σχέση με τον πρώτο τελικό που έγινε τη Δευτέρα (21/05) στο ΣΕΦ.

Εξάλλου, θεωρούν δεδομένο στο Λιμάνι πως οι "πράσινοι" θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι και παράλληλα αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν την τελική σειρά σε 1-1.

Το κλίμα στις τάξεις των ερυθρόλευκων είναι ιδανικό μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, αλλά όλοι έχουν αντιληφθεί πως οι τελικοί έχουν ακόμα πολύ δρόμο και θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Εν όψει του σημερινού (24/05) αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης από τους παίκτες του από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, όπως συνηθίζει, ο Σέρβος τεχνικός, μπορεί να προχωρήσει σε διάφορες εκπλήξεις όσον αφορά στον καταρτισμό της δωδεκάδας. Στον πρώτο τελικό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή το Δημήτρη Κατσίβελη και το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή του Έισι Λο. Η παρουσία του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ