2012-05-24 14:38:11
Φωτογραφία για Θέλουν να... ντουμπλάρουν τον Βλαχοδήμο στον Ολυμπιακό!
Η απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου άνοιξε την όρεξη των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες φαίνεται πως ετοιμάζονται να φέρουν στο «λιμάνι» και τον αδελφό του, Οδυσσέα!

Το ότι ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στο να κάνει «δικό» του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στα ελληνικά γήπεδα, είναι γνωστό… Οι εκπρόσωποι της nouvelle vague του ελληνικού φουτμπόλ έχουν, ήδη, «φακελωθεί» και «σκαναριστεί» από τους ιθύνοντες των νταμπλούχων και πλέον έχει αρχίσει το… παιδομάζωμα!

Το κατώφλι του Ρέντη έχουν, ήδη, περάσει – ουσιαστικά, γιατί τυπικά αυτό θα συμβεί σε μερικές εβδομάδες – οι Δημήτρης Σιόβας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, οι οποίοι αποκτήθηκαν από Πανιώνιο και SKODA Ξάνθη αντίστοιχα, στον Ολυμπιακό, όμως, έχουν στρέψει το βλέμμα τους και στον μικρότερο αδελφό του δεξιοτέχνη μεσοεπιθετικού, τον Οδυσσέα.

Ο 18χρονος Οδυσσέας Βλαχοδήμος θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη (!) όσον αφορά στις ηλικίες κάτω των 19, ανήκει στη γερμανική Στουτγκάρδη, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των Γερμανών.


Ο Ολυμπιακός αναζητά ένα νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο τερματοφύλακα προκειμένου να συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ του (σ.σ. μαζί με τους Μέγιερι και Κάρολ) κι εφόσον αυτός είναι και Έλληνας, ακόμα καλύτερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν, ήδη, βολιδοσκοπήσει, τόσο τις προθέσεις του εκπροσώπου του μικρότερου Βλαχοδήμου, όσο κι αυτές της διοίκησης της Στουτγκάρδης. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν προτείνει στους Γερμανούς εκτός από χρήματα και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ