2012-05-24 09:53:14
Φωτογραφία για ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, το πλεονέκτημα και στο χέρι του είναι το... debate τίτλου να εξελιχθεί σε μονόλογο, απόψε (19:00, ΝΕΤ) στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ. Όσο πεισμωμένοι είναι οι "πράσινοι" για το 1-1, άλλο τόσο αποφασισμένοι μετά το 1-0 και διατεθειμένοι να καταφέρουν ένα ακόμη χτύπημα στην ψυχολογία των αντιπάλων είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται στο «μαξιλαράκι» του πλεονεκτήματος έδρας και δεν αρκείται στο να πάρει τα ματς στην έδρα του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το 2-0 κερδίζοντας τον ΠΑΟ μέσα στο σπίτι του και να αγκαλιάσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζουν καλά πως η ψυχολογία στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι εύθραυστη και πως οι «πράσινοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Θέλουν, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να κάνουν το δεύτερο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πιθανώς να έχει ενισχύσεις, αφού ο Έισι Λο ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης χθες και θέτει υποψηφιότητα για μία θέση στη δωδεκάδα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% έτοιμος και υπό το φόβο υποτροπής, καθώς ακολουθεί τουλάχιστον ένα ακόμη ματς. Σε κάθε περίπτωση, ο «Ντούντα» περιμένει ανάλογο και ακόμη καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου τελικού. Θεωρεί πως δύσκολα ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συμπλήρωσε δέκα ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στους "πράσινους", θα βρεθεί σε τόσο μέτρια βραδιά και πως τα ποσοστά ευστοχίας δεν μπορεί να είναι χαμηλότερα από αυτά της Δευτέρας, ενώ υπολογίζει και στην έλλειψη άγχους, αφού οι παίκτες του δεν είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν εκτός έδρας για να στεφθούν πρωταθλητές Από την άλλη με πλήρη επίγνωση πως το έργο τους για υπεράσπιση του τίτλου είναι δυσκολότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν τον δεύτερο τελικό στον ΠΑΟ...

Η συνέχεια σε λίγες ώρες...

* Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Τανατζής, Γκόντας και Πηλοΐδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ