2012-05-23 17:52:03
Φωτογραφία για «Όχι» στο Σχέδιο Αναδιάρθρωσης των ΚΑ λένε οι πιλότοι
Η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ) απορρίπτει κατηγορηματικά το νέο Σχέδιο Αναδιάρθρωσης που παρουσίασε η Διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών και το... χαρακτηρίζει «οριστική ταφόπλακα για τις ΚΑ».

Ο Χαράλαμπος Τάππας, Πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΙ, με γραπτή του δήλωση, χαρακτηρίζει το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης, «κοντόφθαλμο, μονοδιάστατο και αναξιόπιστο κείμενο που βρίθει ανακριβειών, παραλείψεων και λανθασμένων στοιχείων που καταστρέφουν την εταιρεία, που ανατινάσσουν στον αέρα τις εργασιακές σχέσεις και απομακρύνουν τον οποιονδήποτε πιθανό στρατηγικό επενδυτή».

«Εμείς, ως ΠΑΣΥΠΙ δεν έχουμε εκπλαγεί από το νέο Σχέδιο Αναδιάρθρωσης που παρουσίασε η Διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών, το οποίο καταγράφει όσα εμείς προβλέψαμε και είπαμε εδώ και καιρό», αναφέρει ο κ. Τάππας.

Προσθέτει ότι «ως εκ τούτου, η ΠΑΣΥΠΙ απορρίπτει κατηγορηματικά το εν λόγω Σχέδιο και το χαρακτηρίζει οριστική ταφόπλακα για τις ΚΑ».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι «μετά τις εξελίξεις αυτές δεν έχουμε άλλες επιλογές παρά να προσφύγουμε στα συλλογικά μας όργανα για αποφάσεις».

Εντός των ημερών, η ΠΑΣΥΠΙ, θα συγκαλέσει διάσκεψη Τύπου για ενημέρωση των δημοσιογράφων και της κοινής γνώμης, καταλήγει η δήλωση του Προέδρου της ΠΑΣΥΠΙ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ