2012-05-23 07:51:52
Φωτογραφία για Κοντά στην αυτοκτονία γνωστός τραγουδιστής ....
Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε δυο φορές γνωστός τραγουδιστής, αφού γυναίκα επιχειρηματίας ανάρτησε στο facebook πληροφορίες, οι οποίες τον ενέπλεκαν σε υπόθεση παιδεραστίας.

Μια απίστευτη υπόθεση εξετάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με πρωταγωνιστές μια γυναίκα επιχειρηματία και έναν νεαρό τραγουδιστή μέλος γνωστού συγκροτήματος. Η γυναίκα, επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, είχε καλέσει το συγκρότημα για συναυλία. Κάτι δεν πήγε καλά και αμέσως μετά άρχισαν τα... περίεργα δημοσιεύματα σε βάρος του τραγουδιστή.

Τους τελευταίους μήνες, βίωσε έναν πραγματικό εφιάλτη που παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα του, καθώς έπεσε θύμα εκβιασμού και κατηγορήθηκε για παιδεραστία.

Ο λόγος για τον Άρη Λουμάκη, τραγουδιστή του συγκροτήματος REC, που μπήκε στο στόχαστρο μιας επιχειρηματία η οποία - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου - για να τον εκδικηθεί, τον παρουσίαζε σαν ένα ανθρωπόμορφο τέρας.


Όλα ξεκίνησε όταν η εν λόγω επιχειρηματίας άρχισε να κάνει καθημερινές αναρτήσεις στο Facebook με σχόλια περί παιδοφιλίας και παιδεραστίας σε βάρος του τραγουδιστή. Το αποτέλεσμα ήταν ο Άρης να δεχτεί επιθέσεις από φίλους, γνωστούς, αλλά και θαυμαστές οι οποίοι είχαν πιστέψει τα κακόβουλα σχόλια της κυρίας από την Εύβοια.

“Πέρασα πολύ άσχημα και προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου, γιατί αυτό το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο με χυδαίο τρόπο προσπάθησαν να μου φορτώσουν κάποιοι για να κάνουν τη δουλειά τους, με έφερε σε ένα σημείο να σφίγγω τα δόντια και να λέω: ‘Oχι δεν θα αντιδράσω’. Γιατί ξέρετε, όταν μας συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο, είναι πάρα πολύ εύκολο κάποια στιγμή να ξεφύγουμε και να κάνουμε λάθος κίνηση, να κατηγορήσουμε τον λάθος άνθρωπο”, δήλωσε ο Άρης Λουμάκης στην εφημερίδα Espresso.

“Το παιδόφιλος είναι μια πολύ βαριά κατηγορία και δεν ανέχομαι ούτε να προφέρω αυτή τη λέξη. Με έκανε έξω φρενών αυτή η ιστορία, ότι κάποιος μπορεί να υπονοήσει αυτό για μένα. Το κείμενο με συκοφαντούσε σε βαθμό χυδαίο. Γι’ αυτό τον λόγο απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσα σε έναν μήνα, με την επίβλεψη του κ. Σφακιανάκη και όλων των αξιωματικών του τμήματος, βρέθηκε η δράστις και οι συνεργάτες της”.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε συγκεκριμένη περιοχή της Εύβοιας, όπου εντόπισαν τον υπολογιστή στα γραφεία της επιχείρησης συγκεκριμένης γυναίκας. Η τελευταία χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να δώσει κατάθεση ως κατηγορούμενη, καθώς θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμηση.

O 29χρονος τραγουδιστής έχει πλέον ηρεμήσει και κάνει το δικό του απολογισμό της ιστορίας. “Μέσα από αυτή την υπόθεση κανένας δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι ανώνυμος στο Διαδίκτυο. Ειδικά καλλιτέχνες σαν κι εμάς που απευθυνόμαστε σε νέα παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι θα μπορούσαν να έχουν καταστρέψει την καριέρα μας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα ακόμα και για τη ζωή μου”, λέει χαρακτηριστικά.

“Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει παράδειγμα σε άλλους για να σταματήσουν όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια”, καταλήγει. 

Δείτε επίσης, τι δήλωσε ο Άρης Λουμάκης στην εκπομπή “Μίλα”:
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ