2012-05-23 05:47:03
Φωτογραφία για Μάχη Ομπάμα-Ρόμνεϊ για την οικονομία
Μάχη «στήθος με στήθος» δίνουν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μιτ Ρόμνεϊ στην προτίμηση ψήφου στο πεδίο των επίκαιρων οικονομικών θεμάτων, σύμφωνα με... δημοσκόπηση για λογαριασμός της εφημερίδας «Washington Post» και του δικτύου ABC News.

Ο πρόεδρος Ομπάμα προηγείται στη γενική προτίμηση ψήφου με 49% έναντι του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ, που συγκεντρώνει ποσοστό 46%.

Ωστόσο, στο πεδίο των οικονομικών θεμάτων, η ισοψηφία είναι απόλυτη ανάμεσα στους δύο πολιτικούς με ποσοστό 47%.

Σαφές προβάδισμα, με 48% έναντι 40%, προκύπτει για τον πρόεδρο Ομπάμα στο ερώτημα της δημοσκόπησης «ποιος από τους δύο κατανοεί καλύτερα τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών», όπως επίσης και στο ερώτημα «ποιος από τους δύο υπερασπίζεται καλύτερα τα πιστεύω του». Εκεί ο Ομπάμα συγκεντρώνει 50% έναντι 39% του Μιτ Ρόμνεϊ.

Πάντως, στο στρατόπεδο του Μιτ Ρόμνεϊ, επικρατεί αναβρασμός, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία μιας γιγαντοαφίσας, από το επιτελείο Ομπάμα, στην οποία αναφέρεται: «Ο Ρόμνεϊ είναι το αντίθετο του Ρομπέν των Δασών, αφαιρεί χρήματα από τους φτωχούς, για να τα δώσει στους πλούσιους».

Μία εκπρόσωπος του υποψήφιου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων πέρασε στην αντεπίθεση: «Η γιγαντοαφίσα αποτελεί επίθεση κατά της ελευθερίας του επιχειρείν».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ