2012-05-23 02:51:03
Φωτογραφία για Bild: Ο Έλληνας Clooney ζητά τη βοήθεια του Βερολίνου
Ως Έλληνα Τζορτζ Κλούνεϊ που θέλει να πάρει κι άλλα χρήματα από τη Γερμανία παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» τον Αλέξη Τσίπρα.Με αφορμή την κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο Βερολίνο ο επικεφαλής τουΣΥΡΙΖΑ με τους ηγέτες του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς , η εφημερίδα γράφει:

«Τσίπρας: Ζητάμε την αλληλεγγύη των λαών της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Με απλά λόγια: Ο Τσίπρας θέλει κι άλλα λεφτά από τη Γερμανία!».

«Είναι νέος, δυναμικός και θεωρείται το παιδί θαύμα της ελληνικής αριστεράς», υποστηρίζει η Bild και τον συγκρίνει με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ωστόσο, λίγο πιο κάτω υποστηρίζει: «Ο σταρ της ελληνικής αριστεράς έχει πολλά πρόσωπα. Μερικές φορές μιλάει σαν κομμουνιστής και ζητά την εθνικοποίηση των μέσων παραγωγής της χώρας. Μετά παρουσιάζει τον εαυτό του σαν τον Αμερικανό υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και το όνειρό του είναι μια μέρα όλοι οι Έλληνες να έχουν ίσα δικαιώματα».

«Από τη μία θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη και από την άλλη θέλει να κρατικοποιήσει τις τράπεζες. Το χρέος; Δεν είναι δικό του πρόβλημα. Ή μήπως είναι;

Αν έρθει ο δημαγωγός στην εξουσία, οι διεθνείς δανειστές θα κλείσουν την κάνουλα του δανεισμού. Η άμεση συνέπεια θα είναι η χρεοκοπία», καταλήγει η Bild.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ