2012-05-22 19:58:41
Φωτογραφία για «Ο ΛΑΖΟΒΙΤΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5,5 εκ. ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ»
Ο Ντάρκο Λάζοβιτς μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ο Ερυθρός Αστέρας, μέσω του προέδρου του, ανάβει πράσινο φως αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Βλάνταν Λούκιτς μιλώντας στους σπουδαστές του City Unity College έδωσε... προτεραιότητα στα «αδέρφια».

Πόσο κοστίζει; «Κοστίζει 5.5 εκ. ευρώ σε «φιλική» τιμή, αλλά για τους αδερφούς μας μπορούμε να το συζητήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, και ο γενικός διευθυντής, Μίλαν Σούτιτς στους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οι σπουδαστές του «City Unity» επισκέφτηκαν την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου είχαν συνομιλία μαζί τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο Ντάρκο Λάζοβιτς δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά είπε «το θέμα της μεταγραφής μου το χειρίζεται η διοίκηση».

Ο διεθνής Σέρβος πάντως είχε πρόταση από τη Μίλαν με πρόταση όμως που δεν κάλυπτε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.


«Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός»

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα, απαντώντας σε υποθετική ερώτηση των σπουδαστών, αν θα έδιναν ποτέ το Λάζοβιτς στον… ΠΑΟ, απάντησαν ως εξής μέσω του προέδρου: «Θα τον δίναμε, αφού πρώτα, όμως, θα ειδοποιούσαμε τον Ολυμπιακό. Τι αδέρφια είμαστε; Αυτό θα κάναμε».

Οι Σέρβοι στάθηκαν στην κρίση και έδωσαν τα... φώτα τους αναφορικά με την ομάδα λαϊκής βάσης, δίνοντας παράλληλα και.... συμβουλές στον ΠΑΟ. Ο Μίλαν Σούτιτς, το «μυαλό» της διοίκησης απάντησε στην ερώτηση για συμμετοχή του κόσμου στο νέο εγχείρημα του τριφυλλιού «Εμείς έχουμε κρίση τα τελευταία 20 χρόνια, άρα σας καταλαβαίνουμε. Εμείς είμαστε ομάδα λαϊκής βάσης. Το κάθε μέλος μας πληρώνει 10 ευρώ το χρόνο κι έχουμε 20.000 εγγεγραμμένους. Όλα τα μέλη μας έχουν εκπτωτικό κουπόνι στους χορηγούς της ομάδας, έκπτωση στα εισιτήρια κλπ».

Οι Σέρβοι για μία ακόμα φορά ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία και τόνισαν ότι έζησαν μοναδικές στιγμές στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ