2012-05-22 19:13:03
Φωτογραφία για Bloomberg: Επικίνδυνος ο Τσίπρας
Επικίνδυνο χαρακτηρίζει το Bloomberg... τον Αλέξη Τσίπρα σε δημοσίευμα του και τον θεωρεί ικανό να βυθίσει στο χάος ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία αν κερδίσει τις εκλογές του Ιουνίου.

Εν μέσω της φρενίτιδας που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα διεθνή ΜΜΕ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το Bloomberg γράφει ότι «οι Έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να δουν πίσω από τα επικίνδυνα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ» όπως είναι και ο τίτλος τους σχετικού δημοσιεύματος

«Λίγο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Ολάντ πήγε στο Λονδίνο για να καθησυχάσει την οικονομική κοινότητα ότι δεν ήταν «επικίνδυνος». Ο Αλέξης Τσίπρας, το φαινόμενο των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, βρίσκεται σε παρόμοια περιοδεία αυτή την εβδομάδα και είναι πραγματικά επικίνδυνος», ξεκινά το άρθρο για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας και το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ πωλούν στον ελληνικό λαό ένα ψέμα: ότι η Ελλάδα μπορεί να απαρνηθεί τους όρους των συμφωνιών διάσωσης και να συνεχίσει να λαμβάνει λεφτά. Αν οι ψηφοφόροι τον πιστέψουν και εξασφαλίσει αρκετές ψήφους στις εκλογές της 17ης Ιουνίου για να κάνει πράξει τις απειλές του, τότε η χώρα του, η Ευρώπη και η παγκόσμια οικονομία θα ζουν για χρόνια με τις συνέπειες», καταλήγει το άρθρο.

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ