2012-05-22 12:15:53
Φωτογραφία για Δ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: 50-50 ΚΑΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στους τελικούς με τον ΠΑΟ, αλλά όπως τόνισε στο "gazzetta.gr", ο Δημήτρης Παπανικολάου, δεν... βιάζεται να χρίσει φαβορί τους ερυθρόλευκους υπογραμμίζοντας ότι η σειρά είναι 50-50.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπανικολάου:

«Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη. Αυτή την εποχή βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του και γενικά δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο δεν έχουμε βγάλει οριστικά συμπεράσματα, αφού η σειρά είναι μεγάλη και ο Παναθηναϊκός ξέρει να αντιδράει και πιστεύω ότι θα το κάνει. Όσον αφορά το χθεσινό ματς, εκεί που πρέπει να σταθεί το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είναι σε αυτό που είχε πει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν το Final Four. Ότι δηλαδή πρέπει να πάρει βοήθειες και σκορ από περισσότερους παίκτες. Αυτό που κάνει με επιτυχία ο Ολυμπιακός.

Θεωρώ ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού είναι έμπειροι και ότι θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στον τομέα αυτό, ειδικά στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την Πέμπτη. Για τον Ολυμπιακό έχω να πω ότι χθες δεν του στοίχισαν οι πολλές χαμένες βολές αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στη συνέχεια της σειράς όπου σίγουρα θα υπάρχουν αναμετρήσεις που θα κριθούν στον πόντο και κάθε βολή θα είναι κρίσιμη»


Για την συνέχεια της σειράς των τελικών τόνισε πως: «Δεν μπορώ να χρίσω φαβορί τον Ολυμπιακό. Το λέω αυτό γιατί αν γίνει το 1-1 στο ΟΑΚΑ τότε η σειρά θα αρχίσει πάλι από την αρχή. Αυτή τη στιγμή είμαστε το 50-50 και φαβορί ο Ολυμπιακός θα γίνει μόνο αν περάσει από το ΟΑΚΑ. Σίγουρα είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αλλά απέναντί της έχει έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο, με παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Παναθηναϊκό»

Για τα όσα έλαβαν χώρα την Πέμπτη με την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Παπανικολάου σχολίασε: «Πιστεύω ότι τα όσα έγιναν είναι άνευ σχολιασμού. Ωστόσο, φοβάμαι πως τα επίφοβα παιχνίδια είναι αυτά που ακολουθούν. Αναφέρομαι στα δύο τελευταία όπου οι ομάδες δεν έχουν άλλα ματς στην έδρας τους και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι μπορεί να έχουμε ακρότητες. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα συμβαίνει, αφού υπάρχει το σκεπτικό ότι δεν τους ενδιαφέρει η όποια τιμωρία, καθώς δεν θα έχουν άλλο τελικό στην έδρα τους»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ