2012-05-22 11:35:40
Φωτογραφία για Συνάντηση Πικραμένου με Παπαδήμο
Σύσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης, θα έχει στις 4 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη. Για το ίδιο θέμα, εξάλλου, ο Πρωθυπουργός είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, εκτός του κ. Παπαδήμου, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας, ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Ακη Σκέρτσος, και ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργοε Παγουλάτος.

Τη Δευτέρα ο κ. Πικραμμένος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να πληροφορηθεί για τις θέσεις τους εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι υπεβλήθησαν από όλους τους αρχηγούς «γόνιμες προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν για να γίνει η ελληνική παρουσία αισθητή και αποτελεσματική».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ