2012-05-22 10:38:07
Φωτογραφία για Εθνικές εκλογές ή Δημοψήφισμα!
του Παναγιώτη Τσολάκη

Σε αυτές τις επαναληπτικές εκλογές, τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα εξουσίας, επιχειρούν να επιβάλλουν την λογική του παραλόγου.

Τις εθνικές εκλογές θέλουν να τις μετατρέψουν σε δημοψήφισμα!

Παραφρόνησαν από το αποτέλεσμα της κάλπης, όπου οι πολίτες, την καταστροφική πολιτική για την χώρα και το λαό της, την κάνανε σκόνη και θρύψαλα.

Ακυρώσανε πολιτικές, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα. Ακυρώσανε την προσπάθεια υποτέλειας της χώρας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ακυρώσανε την φτωχοποίηση της κοινωνίας, τον ευνουχισμό των ονείρων της νέας γενιάς και την έκτρωση της ελπίδας, στα παιδιά που πεινάνε, στην Ελλάδα του 2012!

«Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι» έγραψε ο Πλάτων. Οι δύο αρχηγοί, μέχρι χθες συγκυβερνήτες, δέθηκαν χειροπόδαρα με τις υπογραφές τους, στις απαιτήσεις της τρόικας και του Δ.Ν.Τ και προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες, ότι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν πολιτικές και στρατηγικές!


Τόσο «ελεύθεροι» που αποδέχονται τις πιέσεις των ευρωπαϊκών κέντρων, για να έχουν οι εκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος, για να ψηφιστούν οι πρόθυμοι γιατί διαφορετικά για την Ελλάδα έρχεται η συντέλεια του κόσμου!

Ούτε τα προσχήματα υπερασπίζονται οι πρόθυμοι, για ωμή παρέμβαση ξένων κέντρων στα εσωτερικά της χώρας. Εκβιάζουν ξεδιάντροπα τώρα τον ελληνικό λαό, ότι θα φύγει από την Ευρώπη και άρα θα γυρίσει στην δραχμή. Κι όλα αυτά για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ(φτωχή συγγενής και απόλυτα εξαρτημένη στις ορέξεις των αρπαχτικών) γιατί η έξοδος θα σήμαινε και διάλυση της Ευρώπης!

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εφαρμόζουμε την ρήση: «Κάνε σήμερα αυτό που οι άλλοι δε θέλουν, για να μπορείς να κάνεις αύριο αυτό που οι άλλοι δε θα μπορούν». Τι δεν θέλουν να κάνουν οι πρόθυμοι υπηρέτες αλλότριων προς την χώρα συμφερόντων; Να ανακηρύξουν την ΑΟΖ. Να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις. Να υπερασπιστούν την εθνική κυριαρχία και τα εθνικά θέματα, να κρατικοποιήσουν την τράπεζα της Ελλάδος και να ζητήσουν τις Γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Αυτό κάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σήμερα, για να μπορούν να υπερασπίζονται σε κάθε αύριο την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αν προσπαθήσουν οι πολίτες να ενημερωθούν, αφού η πολιτική και οι πολιτικοί, έχουν λόγους να μην το κάνουν, το ίδιο και τα Μ.Μ.Ε, θα διαπιστώσουν πως οι κοινωνίες, στις πετρελαιοπαραγωγές χώρες, ζούνε στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. Σε καθεστώτα αυταρχικά, δικτατορικά, σε καθεστώτα με εμφύλιες ή στρατιωτικές διαμάχες. Τα γεγονότα στην ευρύτερη γειτονιά μας το επιβεβαιώνουν απόλυτα. Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία. Γίνεται δηλαδή στην Ανατολή, η επιχείρηση ελέγχου των πετρελαίων και της ενέργειας.

Άλλωστε η προχθεσινή μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων και στην συνέχεια η ακολουθούμενη μικρασιατική καταστροφή, είχαν ως αιτία την οσμή των πετρελαίων.

Πρωταγωνιστές, εμπνευστές και καθοδηγητές και πάλι οι Γερμανοί, με τους απεσταλμένους στρατηγούς να εφαρμόσουν το δόγμα. «Ώθηση στην Ανατολή».

Σήμερα και πάλι θύμα τους η Ελλάδα, για να εφαρμόσουν τα επεκτατικά τους σχέδια, μετατρέποντας αυτή τη φορά την Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους.

Σήμερα γίνεται πλέον κατανοητό γιατί κάποιοι ήταν φανατικά υπέρμαχοι του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. (ΑΟΖ – υπόγειος πλούτος). Γίνεται πλέον αντιληπτό πως τα ίδια πρόσωπα ήθελαν την Ελλάδα υπό την κηδεμονία του Δ.Ν.Τ, της τρόικας και των δανειστών για το ίδιο λόγο. Να υφαρπάξουν τον πλούτο της χώρας, χωρίς αντίσταση και χωρίς ανταλλάγματα, μέσα από την εξαθλίωση και μέσα από τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος εξουσίας και άλλων οικονομικών παραγόντων!

Τα δύο κόμματα εξουσίας, Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ επαναφέρουν τα κομμουνιστικά σύνδρομα. Του σφυροδρέπανου η Ν.Δ και των εκτελέσεων το ΠΑΣΟΚ. Οι πρώτοι κυβέρνησαν στο παρελθόν με αυτά τα φοβικά σύνδρομα και οι δεύτεροι χρησιμοποιώντας τα αριστερά συνθήματα. Τώρα επιχειρούν και οι δύο ανορθόδοξα να ακυρώσουν την αριστερά που προσπαθεί ούτως ή άλλως να βρει τα καινούργια της πατήματα, έχοντας όμως το μεγάλο βαρίδιο του Κ.Κ.Ε, να τους εμποδίζει και τις πολλές συνιστώσες που δεν έχουν κοινή συνισταμένη.

Καταργήθηκαν οι μεταξύ τους λεκτικές διαφορές και επιθέσεις(των μέχρι χθες συγκυβερνούντων) και είναι και πάλι πρόθυμοι, να συγκυβερνήσουν. Διαμορφώνουν ένα «πολωτικό και πολεμικό» εκλογικό κλίμα με το ψευτοδίλημμα: Δεξιά ή Κομουνισμός – Ευρώ ή δραχμή!

Ξεχνούν ότι υπάρχει και το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πλέει ανάμεσα στις μνημονιακές συμπληγάδες, προστατεύοντας την κοινωνία για να μην συνθλιβεί. Υπάρχουν οι χιλιάδες ανεξάρτητοι και περήφανοι Έλληνες που επιθυμούν ένα λαϊκό πατριωτικό κίνημα, στην πράξη και όχι στα λόγια., με καθαρή ελληνική φωνή. Λαϊκή και κοινωνική φωνή.

Και η φωνή των Ελλήνων δεν είναι άλλη από την φωνή της Δημοκρατίας, την φωνή της ισονομίας, της δικαιοσύνης και του δικαίου. Την φωνή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της τιμής κάθε ανθρώπου. Η φωνή της προστασίας από τους τοκογλύφους και τα αρπακτικά του δημόσιου και κοινωνικού πλούτου και μόχθου.

Αυτά που ακούγονται από τους συγκυβερνήτες είναι οι κραυγές και οι απειλές αυτών των αρπακτικών. Κραυγές μνημονιακές που άμεσα μετά τις εκλογές υπόσχονται κατάργηση 13-14 μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Νέα μείωση του βασικού στα 200 ευρώ καθαρά! (μισθός Βουλγαρίας. Βλέπουν οι Έλληνες την ανάπτυξη εκεί, στο Καζακστάν, στην Γουατεμάλα, στο Μεξικό, στην Αφρική για δεκαετίες). Μείωση της κανονικής άδειας κατά 10 μέρες. Απολύσεις και ο κατάλογος μακρύς και ατέρμων….

Η πολιτική τους αυτά τα 2,5 χρόνια ήταν όγκοι χωμάτων, μπάζα και σιωπή. Μας έπνιξαν.

Όμως, οι άνθρωποι που θρέφουν στην καρδιά τους την Ελλάδα και τον άνθρωπο μάχονται ακόμα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι παρόντες. Είναι η φωνή της Δημοκρατικής Ελλάδας, η φωνή της ιστορίας, η φωνή των αξιών της ρωμιοσύνης. Μιας ρωμιοσύνης και ενός λαού που δεν γονάτισε ποτέ, παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.

Κάθε ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δυναμώνει την αντίσταση, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να υποτάξουν την πατρίδα μας, αυτή τη φορά με οικονομικά όπλα. Όπλα που δεν σκοτώνουν ακαριαία, χαρίζοντας ένα γενναίο θάνατο, αλλά όπλα που σκοτώνουν αργά…βασανιστικά….εξευτελιστικά..

Στις επιθυμίες και στις προτάσεις των τραπεζιτών, του Δ.Ν.Τ και των ηγετών της μονοκρατορίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιτάσσουν την Εθνική Αντιπρόταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ