2012-05-22 10:30:12
Φωτογραφία για Νομίζεις ότι ξεχάσαμε, Ντόρα;
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Ντόρα "έκραζε" άγρια τον Αντώνη Σαμαρά. Αν αυτή δεν είναι μεγάλη πολιτική κωλοτούμπα, τότε ποια είναι; Διαβάστε μερικά αποσπάσματα της πρώην ορκισμένης πολέμιας του δικομματισμού -Ο κ. Σαμαράς επί δύο χρόνια καλλιεργούσε ένα κλίμα τυφλής και ανεύθυνης αντιμνημονιακής υστερίας, για μικροπολιτικούς λόγους.

-Φέρτε την εικόνα στο μυαλό σας:

Από τη μια μεριά οι αδιόρθωτοι, Σαμαράς και Βενιζέλος.

Από την άλλη η παράταξη των επικίνδυνων, με ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Καμμένο και Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ:

Από τη Νέα Δημοκρατία διαγράφηκα για να ακολουθήσει ο κύριος Σαμαράς 2,5 χρόνια μετά μια πολιτική, την οποία από τότε υποστήριζα. Θα είχε μείνει η Νέα Δημοκρατία ενωμένη, δεν θα είχε δημιουργηθεί το θέμα του Καμμένου... Τέλος πάντων αυτά είναι ιστορίες τώρα.

-Έχω καταγγείλει και τον κύριο Βενιζέλο και τον κύριο Σαμαρά. Είναι και οι δύο αδιόρθωτοι.


Υπάρχουν κάποιοι ακόμα, όπως ο κ. Καμμένος και πρόσφατα, παρασυρμένος κι αυτός από το παραλήρημα της δημαγωγίας κ. Σαμαράς, που μοιράζουν ήδη χρήματα από την ΑΟΖ, ενώ οι Κύπριοι που ανακήρυξαν την ΑΟΖ το 1998, ξεκίνησαν τις αδειοδοτήσεις το 2007 και δεν περιμένουν το πρώτο ευρώ πριν το 2016.

Επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Ο κ. Σαμαράς στο όνομα μιας ματαιόδοξης αυτοδυναμίας, λέει ότι δε θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και απειλεί μάλιστα ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε διαδοχικές εκλογές, οι οποίες θα ισοδυναμούν με απόλυτη καταστροφή.

Εν μέσω της διεθνούς απομόνωσης στην οποία μας καταδίκασαν τα δημοψηφίσματα του ΠΑΣΟΚ και οι παλικαρισμοί του κ. Σαμαρά, εμείς παρουσιάσαμε και πείσαμε με τις προτάσεις μας τους Ευρωπαίους εταίρους μας, προτάσεις που αντί οριζόντιων περικοπών και κεφαλικών φόρων προβλέπουν διαρθρωτικές αλλαγές και περιορισμό των δημοσίων δαπανών.

Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει τη στήριξη μιας αξιόπιστης ευρωπαϊκής ομάδας. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μπορούν να πουν το ίδιο;

- Αν ο Σαμαράς φοβάται να βγει σε διάλογο, εγώ δεν φοβάμαι. Είμαι έτοιμη να καθίσω κάτω με νούμερα, με στοιχεία και αλήθειες.

-Κάλεσα σε debate τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά. Κανείς δεν μπορεί να πάει με ψεύτικα λόγια σε αυτές τις εκλογές

-Ο Σαμαράς με διέγραψε γιατί ψήφισα κατά συνείδηση. Στην πολιτική έχεις μια ιερή υποχρέωση, να δρας κατά συνείδηση.

Αυτά είναι αηδίες, είχα υπηρετήσει τέσσερις Αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας με πάθος. Ο κ. Σαμαράς με διέγραψε γιατί ψήφισα κατά συνείδηση και διότι έβλεπα αυτά τα οποία έρχονται και διότι δεν μπορούσα να δω τον παππού και τη γιαγιά στα μάτια, ή τη γυναίκα που έχει μεγαλώσει το παιδί της και να της πω έχω άλλη λύση, εκτός από την Ευρώπη.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών και ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν τρεις μήνες ο κύριος Σαμαράς, ως μέλος της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, δεν ήταν ικανός να βρει 350 εκατομμύρια ευρώ που του ζητούσε η τρόικα για να μην μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις και γίναμε διεθνώς ρεζίλι.

Σήμερα, στο Ζάππειο ΙΙΙ ο κύριος Σαμαράς, αδιόρθωτος όπως και ο κύριος Βενιζέλος, μοίρασε πάλι δισεκατομμύρια, υποσχόμενος δήθεν περικοπές της δημόσιας σπατάλης.

Αν δεν μπορεί να βρει 350 εκατομμύρια όταν του το ζητάει η τρόικα, πως βρίσκει δισεκατομμύρια να μοιράζει προεκλογικά;»

Φανταστείτε για μια στιγμή την εικόνα μιας Βουλής που από τη μία θα υπάρχει, αν υπάρχει κι αυτή, η κυβέρνηση των αδιόρθωτων, Σαμαρά –Βενιζέλου, δηλαδή αυτών που εξήντλησαν την παλληκαριά και το νταϊλίκι τους έξω από την αίθουσα της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα, για να υπογράψουν ελαφρά τη καρδία τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων προκειμένου να μη τα βάλουν με τους κομματικούς στρατούς τους και το πελατειακό κράτος.

*με πληροφορίες από prezatv
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ