2012-05-22 10:29:47
Φωτογραφία για Αντώνης Σαμαράς: Aφελής και επικίνδυνος ο Αλ. Τσίπρας
Επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε αφελή και επικίνδυνο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς, «μόνο αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της πατρίδας μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι΄ αυτό, με μια απίστευτη αλαζονεία, τις καταστρέφει αυτές τις συμμαχίες και οδηγεί τη χώρα μας στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται».

Σε δηλώσεις του χθες από το Παρίσι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο Φρανσουά Ολάντ επισημαίνοντας ότι είναι δικαίωμά του να δέχεται με βάσει το Πρωτόκολλο να συναντήσει αρχηγούς κρατών, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να γνωρίζει ότι πολύ γρήγορα θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και κυρίως εάν αυτά που έλεγε προεκλογικά θα ισχύουν και μετεκλογικά.

Διότι, πρόσθεσε, εάν ο γαλλικός λαός έστειλε τον Νικολά Σαρκοζί να κάνει διακοπές στο Μαρόκο, τον έστειλε όχι για να αντικατασταθεί από κάποιον που κάνει την ίδια πολιτική, αλλά κάποιον που θα την αλλάξει. Ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του διαφορετικά θα γίνει ένας «Ολαντρέου» και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα, συμπλήρωσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ