2012-05-21 18:40:52
Φωτογραφία για Ντόρα ξανά στη ΝΔ για «να φτιάξουμε ενα ευρωπαϊκό μέτωπο κατα του λαϊκισμού»
«Ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τις διαφορές για την Ελλάδα και να φτιάξουμε ένα ευρωπαϊκό μέτωπο κατά του λαϊκισμού», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, ανακοινώνοντας την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία. «Μας ενώνει ο κοινός αγώνας να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς. Νωρίτερα, το Πολιτικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του κόμματος.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εκλόγιμες θέσεις εξασφαλίζουν οι Χρήστος Μαρκογιάννακης (Χανιά), Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλεία).
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ