2012-05-21 18:40:14
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!
Στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων συμπεριλήφθηκε ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την Παγκόσμια Στατιστική Υπηρεσία Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Ο 24χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας σκόραρε 20 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, επίδοση, η οποία τον έφερε αρκετά ψηλά στην εν λόγω λίστα, που αφορά τα γκολ που έχουν σημειώσει οι ποδοσφαιριστές μόνο στα πρωταθλήματα που μετέχουν οι ομάδες τους και όχι τα γκολ στο κύπελλο ή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ο Μιραλάς, βέβαια, στα δύο χρόνια που φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού έχει σκοράρει μόνο στο πρωτάθλημα (14 γκολ πέρσι και 20 φέτος), ενώ ακόμα δεν έχει κάνει… σεφτέ στο κύπελλο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Ο Μιραλάς ισοβάθμησε στην 27η θέση με τον Σουηδό, Γιον Γκουιντέτι της ολλανδικής Φέγενορντ, τον Παραγουανό, Όσκαρ Καρντόζο της πορτογαλικής Μπενφίκα και τον Βραζιλιάνο, Ροντρίγκο της πορτογαλικής Μπράγκα.

Όσον αφορά στην πρώτη πεντάδα, ο Λιονέλ Μέσι φιγουράρει στο… ρετιρέ με 50 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 46 «τεμάχια», ενώ πιο πίσω είναι οι Μπας Ντοστ (Χέρενφεϊν) και Γιλμάζ (Τραμπζονσπόρ) με 32 γκολ και ο Φαν Πέρσι της Άρσεναλ με 30 τέρματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ