2012-05-21 18:15:06
Φωτογραφία για Ο Γάμος της χρονιάς είναι πλέον γεγονός!
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση των κομματικών οργάνων της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμμαχίας προκειμένου οι δύο αρχηγοί να ανακοινώσουν στα στελέχη τους την απόφαση να συνεργαστούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε στα μέλη του πολιτικού συμβουλίου, ότι αναστέλλει την λειτουργία του κόμματος. Η συνάντηση μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη θα γίνει πιθανότατα στο ίδρυμα Κακογιάννη, καθώς στις 18:00 ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση. Δεν αποκλείεται να βρεθεί εκεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πριν από τα κεντρικά δελτία των μεγάλων καναλιών.

Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη της ΝΔ στην οποία θα μετέχει και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μετά από δύο χρόνια θα απευθυνθεί στα «γαλάζια» κομματικά στελέχη. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις, στις λίστες του κόμματος θα βρεθούν και τρεις στενοί της συνεργάτες Μαρκογιαννάκης, Αυγενάκης και Κοντογιάννης.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ