2012-05-21 14:08:05
Φωτογραφία για Τα φέσια των παρατάξεων της Νομικής!
Λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές και οι φοιτητικές παρατάξεις προσπαθούν να στηρίξουν με κάθε τρόπο τα κόμματα που υποστηρίζουν ανεξάρτητα αν ο τρόπος αυτός... πολλές φορές ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας. Όλοι μας γνωρίζουμε τα φυλλάδια καλωσορίσματος, τις αφίσες και τις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οι παρατάξεις των πανεπιστήμιων όλης της χώρας. Ποιος όμως τα πληρώνει όλα αυτά? Συνήθως τα κόμματα φροντίζουν να χρηματοδοτούν τις φοιτητικές νεολαίες τους αλλά και οι ίδιοι οι φοιτητές στηρίζουν πολλές φορές τα ‘ιδεώδη’ της παράταξης τους είτε με αφιλοκερδή εργασία είτε οικονομικά.

Όπως ενημερωθήκαμε όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που για το καλό της νεολαίας τους οι πρόεδροι στο όνομα της παράταξης χρησιμοποιούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους χωρίς όμως ποτέ να πληρώσουν τις οφειλές τους. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της ΔΑΠ του πολιτικού τμήματος της Νομικής σχολής της Αθήνας όπου απο τις αρχές του 2011 ξεκίνησαν να «φεσώνουν» το κατάστημα εκτυπώσεων του κ Κοκκινάκη που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος λίγα μέτρα από την παραπάνω σχολή
. Ο καταστηματάρχης όπως μας καταγγέλλει εμπιστεύτηκε τον τότε πρόεδρο της ΔΑΠ και εκτύπωνε τις αφίσες και τα φυλλάδια που του ζητούσαν για τις ανάγκες της παράταξης τους ενώ κάθε φορά του ζητούσαν να παρατείνουν την πληρωμή του.

Η ανοχή του καταστηματάρχη όπως εξαντλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και διέκοψε κάθε συνεργασία μαζί τους συνεχίζοντας όμως επίμονα να ζητά τα χρήματα που του χρωστούσαν που ξεπερνούσαν το ποσό των 1.500 ευρώ χωρίς όμως να έχει καμία απάντηση. Το πρόβλημα κορυφώθηκε όταν έγιναν οι φοιτητικές εκλογές του 2011 και άλλαξε ο πρόεδρος της παράταξης όπου δεν αναγνώριζε την οφειλή ως δική του και παρότρυνε τον επιχειρηματία να ζητήσει τα χρήματα του από τον προηγούμενο πρόεδρο. Απο καμία πλευρά όμως δεν υπήρχε εξέλιξη έως σήμερα γι αυτό και ο καταστηματάρχης σε συνεργασία με τον δικηγόρο του κ Ηλία Σιδέρη αποφάσισε να κινηθεί δικαστικώς με κατάθεση αγωγής κατά της παράταξης αλλά και των εκπροσώπων της που τον εξαπάτησαν διεκδικώντας τα χρήματα του.
nomikanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ