2012-05-21 14:08:35
Φωτογραφία για Μαγιό καλοκαίρι 2012! Δείτε τάσεις της μόδας...
Οι καλοκαιρινές διακοπές, καθώς και οι εξορμήσεις στις παραλίες βρίσκονται πλέον πολύ κοντά Το γεγονός αυτό κάνει πολλές γυναίκες να αισθάνονται ενθουσιασμό. Άλλωστε τι πιο ωραίο από μια καλοκαιρινή βόλτα στην παραλία και μερικές βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα.

Πολλές γυναίκες είναι πολύ τυχερές, δεδομένου ότι ο σωματότυπός τους είναι τέτοιος που μπορούν να φορέσουν σχεδόν όλων των τύπων μαγιό και να τους ταιριάζουν τέλεια. Άλλες πάλι δεν είναι και τόσο τυχερές, με αποτέλεσμα να βρίσκουν πιο δύσκολα μαγιό που να τους ταιριάζει.

Ένα όμως είναι σίγουρο. Η επιλογή του μαγιό είναι τέχνη. Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Ένα μαγιό, μπορεί να αναδείξει το καλλίγραμμο σώμα μιας γυναίκας και να την κάνει ακαταμάχητη, ή ακόμα και να κρύψει ορισμένες ατέλειες όπως λίγο τοπικό πάχος, κ.τ.λ.

Οι σχεδιαστές ρούχων γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μαγιό είναι ένα δύσκολο ρούχο για πολλές γυναίκες. Γι' αυτό και προσπαθούν να δημιουργήσουν πολλά και διάφορα είδη, τόσα ώστε να καλύπτουν τον σωματότυπο των περισσότερων γυναικών.


Μια γυναίκα που περπατάει με χάρη στην παραλία φορώντας το κατάλληλο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει τα πλούσια χαρίσματά της, αποτελεί πόλο έλξης πολλών αρσενικών. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για το περιεχόμενο του μαγιό. Ωστόσο τα κατάλληλα μαγιό, είναι ρούχα που μπορούν να τραβήξουν πολλά βλέμματα και να δώσουν το κάτι παραπάνω στη γυναίκα. Από την άλλη, ένα όχι και τόσο καλό μαγιό, μπορεί να κάνει μια όμορφη γυναίκα να μην φαίνεται και τόσο ελκυστική.

Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2012, περιλαμβάνουν διάφορα χρώματα και στιλ. Έτσι, με μια βόλτα στα καταστήματα, μια γυναίκα μπορεί να συναντήσει μαγιό από πολύ αποκαλυπτικά έως πιο συντηρητικά και από πολύχρωμα με έντονα χρώματα έως μονόχρωμα.

Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις της μόδας στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2012.

Μαγιό με διάφορα μοτίβα

Μία από τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2012 στα μαγιό, είναι τα μαγιό που το χρωματολόγιό τους περιλαμβάνει διάφορα μοτίβα όπως λεοπαρδαλέ, τα χρώματα της ζέβρας, ρίγες, ζικ ζακ, λουλούδια, και διάφορες άλλες πολυποίκιλες δημιουργίες.

Μαγιό με μία ράντα

Όπως τα φορέματα με έναν ώμο, στα οποία πολλοί σχεδιαστές έχουν δώσει βαρύτητα, έτσι και τα μαγιό με μία ράντα θα είναι ένα είδος που πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του για το καλοκαίρι του 2012. Ορισμένοι σχεδιαστές δημιούργησαν τέτοιο στιλ μαγιό. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα φορεθούν.

Μαγιό Cut out

Στη μόδα για το καλοκαίρι του 2012 θα είναι και τα cut out μαγιό. Τα μαγιό αυτά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή κυρίως σε νεαρά κορίτσια που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή, όπως επίσης και σε γυναίκες  που έχουν πολύ ωραίο σώμα και δεν φοβούνται να το δείξουν.

Μαγιό λαμπερά διακοσμημένα (πούλιες)

Αν είσαι γυναίκα που σου αρέσουν τα λαμπερά ρούχα που γυαλίζουν, τότε αυτά τα μαγιό ίσως είναι τα καταλληλότερα για σένα. Τα λαμπερά διακοσμημένα μαγιό θα κυκλοφορήσουν σε πολλά χρώματα και διακοσμήσεις όπως μικρο-κρύσταλλα, κεντήματα, κ.τ.λ.

Μονόχρωμα μαγιό

Τα μονόχρωμα μαγιό είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα είδη μαγιό πολλών γυναικών. Οι τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2012 περιλαμβάνει μονόχρωμα μαγιό με παστέλ αποχρώσεις, αποχρώσεις του λευκού και του πορτοκαλί.

Μαγιό ρετρό

Τα ρετρό μαγιό είναι πάλι στη μόδα. Αν και η αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν τους αρέσει πολύ να βλέπουν γυναίκες με ρετρό μαγιό, παρόλα αυτά, τα ρετρό μαγιό είναι ό,τι πρέπει για γυναίκες που θέλουν να κρύψουν ορισμένες ατέλειες του κορμιού τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγιό με βολάν

Τα βολάν μαγιό είναι χαριτωμένα και μπορούν να δώσουν μια "ρομαντική πινελιά" στο γυναικείο κορμί. Το κακό είναι ότι πολλά από αυτά μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο παχιά από ό,τι είναι γι' αυτό προσοχή στην επιλογή.

Μαγιό στράπλες

Τα μαγιό αυτά φαίνονται πολύ ωραία στις γυναίκες που έχουν σχετικά μικρό στήθος, ωστόσο μια γυναίκα που έχει λίγο μεγαλύτερο στήθος θα πρέπει να τα αποφύγει επειδή μόνο μπελάδες θα της προκαλέσουν. Η υποστήριξη δεν είναι το ατού αυτών των μαγιό. Όπως αναμένεται, τα στράπλες μαγιό θα είναι μία τάση της μόδας, ωστόσο σκέψου το καλά πριν αγοράσεις.

Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2012 τις οποίες προσπαθούν λίγο πολύ να επιβάλλουν οι "βιομηχανίες ρούχων", ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μια γυναίκα που θέλει να αγοράσει μαγιό, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της το σωματότυπο που έχει. Επίσης θα πρέπει να λάβει υπόψη της ποια σημεία του σώματός της θέλει να αναδείξει και ποια να κρύψει. Έπειτα μπορεί να λάβει την απόφασή της.

Καλή τύχη κορίτσια!!!kamikazi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ