2012-05-21 09:59:01
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οκτώ ημέρες αγωνιστικής απραξίας συμπληρώνονται σήμερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 13 Μαΐου.

Μετά τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν βρεθεί ξανά στο παρκέ για να αγωνιστούν, κάτι που προβληματίζει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Την ίδια δυσαρέσκεια είχε εκφράσει ο Σέρβος τεχνικός και την προηγούμενη φορά που είχε υπάρξει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας, την περίοδο των δώδεκα ημερών που είχε μεσολαβήσει μεταξύ της ολοκλήρωσης της ημιτελικής σειράς απέναντι στον Πανιώνιο και της έναρξη των αγώνων του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Τώρα το διάστημα είναι μικρότερο, αλλά και πάλι έχει επιφέρει ένα σχετικό προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν και ο λόγος που αφού δόθηκαν οι απαραίτητες «ανάσες» μετά τα δύο επίπονα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης ο ρυθμός των προπονήσεων ανέβηκε αισθητά, από την στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να φέρει την ομάδα του στην επιθυμητή κατάσταση, εν όψει του σημερινού (19.00, ΝΕΤ) πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός του Έισι Λο, που δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προετοιμασία λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ