2012-05-21 08:13:02
Φωτογραφία για Στο 7% το ποσοστό των Windows Phone στη Κίνα σε μόλις 2 μήνες
Μπορεί τη πρώτη θέση στη προτίμηση των κινέζων να έχει το Android με μεγάλη διαφορά αλλά η μάχη για τη δεύτερη θέση καλά κρατεί.

Έτσι σαν δεύτερη επιλογή οι Κινέζοι φέτος έχουν τα Windows Phone, μπορεί το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για κινητά να μην αρέσει τόσο πολύ στους ευρωπαίους που το έχουν χαμηλά στην εκτίμηση τους σε σχέση με το Android και το iOS αλλα το τι γίνεται στη Κίνα είναι κάτι το διαφορετικό.

Τα Windows Phone σε ένα χρόνο μέσα κατάφεραν να φτάσουν στο 7% της αγοράς της Κίνας σε δυο μόλις μήνες κυκλοφορίας ενώ το iPhone να είναι στο 5.7 με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μπορεί στους περισσότερους το 7% να ακούγεται μικρό αλλά αν σκεφτεί κανεις ότι η Κίνα έχει 988 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας τότε το ποσοστό αυτό δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

Η Microsoft λοιπόν βλέπει την αγορά της Κίνας με καλό μάτι αφού πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά στο κόσμο που πολλές εταιρείες θα θελαν ένα κομμάτι της πίτας έστω και "μικρό".

Ο επόμενος στόχος της εταιρείας είναι προώθηση κινητών με προσιτή τιμή και καλά χαρακτηριστικά όπως το Nokia Lumia 610 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, να σημειωθεί ότι στο ποσοστό της Microsoft δεν έχουν συμπεριληφθεί οι πρόσφατες πωλήσεις του Nokia Lumia 900 που ήταν αρκετά καλές.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ