2012-05-21 08:12:02
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ
Κοντά σε συμφωνία για τηλεοπτικό ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται τα επιτελεία των δύο κομμάτων.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται τη σχετική πρόταση που διατύπωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ενώ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, σε ομιλία του το Σάββατο, δέχθηκε την πρόταση αυτή.

Απομένει να συζητηθεί ο χρόνος, ο τρόπος και διάφορα διαδικαστικά θέματα διεξαγωγής της τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι προεκλογικά ο κ. Σαμαράς, απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι, όπως δήλωσε η κυρία Φώφη Γεννηματά, το διάλογο με τον κ. Βενιζέλο.

 Εν τω μεταξύ το Παρίσι και το Βερολίνο επισκέπτεται σήμερα και την Τρίτη ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-EKM και Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, προκειμένου να έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής αριστεράς.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννη Δραγασάκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Γιώργο Σταθάκη, τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής της ΠΓ του ΣΥΝ, Γιάννη Μηλιό και τον υπεύθυνο του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΝ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γιάννη Μπουρνού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ