2012-05-21 00:45:19
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ, 2-0 ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Γιουβέντους ήθελε να κάνει το νταμπλ, αλλά η Νάπολι είχε διαφορετική άποψη, καθώς νίκησε την "Κυρία" στον τελικό του "Coppa Italia" και πήρε την κούπα!

Η Νάπολι ολοκλήρωσε την πολύ καλή φετινή της χρονιά με τρόπαιο, καθώς στο «Ολύμπικο» της Ρώμης νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου την πρωταθλήτρια Γιουβέντους με 2-0 και έτσι σήκωσε την κούπα!

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την «χρυσή εποχή» των Μαραντόνα, Καρέκα, Τσίρο Φεράρα, Αλεμάο, η Νάπολι πήρε κάποιο τίτλο... Οι Ναπολιτάνοι αναδείχθηκαν για 4η φορά στην ιστορία τους κυπελλούχοι Ιταλίας, αφού το 1997 η ομάδα του ιταλικού Νότου έχασε το τρόπαιο στους διπλούς τελικούς από την Βιτσέντζα Η Νάπολι έφτασε στη μεγάλη επιτυχία με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καβάνι έκανε το 1-0 στο 63’ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Χάμσικ στο 83’ σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τη Νάπολι Για την Γιουβέντους αποβλήθηκε στο 90’ ο Κουαλιαρέλα και αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με την φανέλα της Γιουβέντους που δεν είδε την εξέλιξη που θα ήθελε, μετά τις πανηγυρικές στιγμές στο Τορίνο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Οι συνθέσεις...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Στοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μαρτίν Κάσερες, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ (68' Πέπε), Εστιγκαρίμπια, Ντελ Πιέρο (68' Βούτσινιτς), Μποριέλο (73' Κουαλιαρέλα).

ΝΑΠΟΛΙ (3-5-2): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Τζεμαϊλί, Γκιοκχάν Ινλέρ, Μάτζο, Σούνιγκα, Χάμσικ (86' Ντοσένα), Λαβέτσι (73' Πάντεβ), Καβάνι (93' Μπρίτος).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ