2012-05-20 22:32:33
Φωτογραφία για ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΠΑΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
O ΠΑΟ νίκησε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-0 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Για να γίνει αυτό ακυρώθηκε στο 16’ κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου, ο οποίος βγήκε από κανονική θέση απέναντι στον Καρνέζη, πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας... οφσάιντ. Η αναμέτρηση είχε πολύ χρόνο ακόμα και ίσως είχε άλλη έκβαση... Στο 25’ η ΑΕΚ έχασε τον Λεονάρντο, που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ενώ ο ΠΑΟ είχε μια καλή στιγμή, με τον Κουίνσι να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με σουτ στο 30’.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Καρνέζης απέκρουσε με υπερένταση σουτ του Κάρλος. Το γκολ για τους "πράσινους" ήρθε στο 62’ όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Κουίνσι ο Τότσε πλάσαρε εύστοχα τον Κωνσταντόπουλο και έκανε το 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Νίνης (72’ Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Τοτσέ (72’ Μαυρίας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Μπιέρσμιρ, Μαρίνος, Πετρόπουλος

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Λαγός, Μανωλάς (57’ λ.τ. Φούντας, 67’ Κλωναρίδης), Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο (25’ λ.τ. Γκούντγιονσεν), Λυμπερόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Ρίκκα, Αργυρίου, Μπουγαΐδης

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ