2012-05-20 22:29:38
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε να μην ψηφίσουμε τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά όχι και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και άντε να καταλάβω ότι δεν σας νοιάζει που θα γεμίσουμε και με άλλους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα νομιμοποιηθούν κιόλας. Παραβλέπω επίσης το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επίσης να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία.

Πως είναι δυνατόν να ψηφίζετε ένα κόμμα το οποίο τη στιγμή που έχουμε ΕΛΛΕΙΜΑ (δηλαδή τα έξοδα του κράτους είναι λιγότερα από τα έσοδα), υπόσχεται ότι δεν θα κόψει ούτε μισθούς ούτε συντάξεις ούτε τίποτα.

Πως είναι δυνατόν να ψηφίζετε ένα κόμμα που λέει ότι όχι άπλα ότι δεν θα απολύσει δημοσίους υπάλληλους, αλλά υπόσχεται ότι θα προσλάβει και άλλους 100.000

Πως είναι δυνατόν να ψηφίσετε ένα κόμμα το οποίο δεν έχει ενιαία κομματική γραμμή, αλλά βγαίνει ο κάθε Γλέζος και Στρατούλης στην τηλεόραση και λένε ότι να ναι, που μετά το ίδιο τους το κόμμα τους διαψεύδει, δεν είναι καν συνεννοημένοι! (μιλώ για τις καταθέσεις που έλεγαν ότι θα δεσμεύσουν για να τις δώσουν για δάνεια σε επιχ/σεις)


Πως είναι δυνατόν να ψηφίσετε ένα κόμμα το οποίο παίζει στην ρουλέτα την παραμονή μας στο ευρώ (και μην ακούσω ότι μπλοφάρουν οι ευρωπαίοι γιατί είναι απλό να μας βγάλουν κόβοντας μας τις δόσεις, τότε λόγο ελλείμματος θα αναγκαστούμε να τυπώσουμε σε δικό μας νόμισμα και να βγούμε εθελοντικά.)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ «που θα τα βρεί τα λεφτά;» , θα τα γεννήσει μήπως;

Για μια ακόμη φορά θα ψηφίσουμε όποιον υπόσχεται πιο πολλά, χωρίς πλάνο για το πώς θα γίνουν οοοοόλα αυτά. Και μην ακούσω ότι θα φορολογήσουν το κεφάλαιο γιατί την επομένη θα χουν φύγει όλες οι καταθέσεις των πλουσίων και μετά άντε να τους βρουν με αποτέλεσμα να καταστραφεί και το τραπεζικό σύστημα.

Δηλαδή δεν μπορούμε να σκεφτούμε λιγάκι που μας οδηγεί αυτός ο άνθρωπος; μήπως Ψηφίζουμε μόνο και μόνο για να τιμωρήσουμε χωρίς να σκεφτούμε το αύριο; Αλήθεια ποιος τιμωρείται έτσι; Μήπως ΕΜΕΙΣ;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ