2012-05-19 05:01:43
Φωτογραφία για Ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τρομοκρατεί
Η Ναόμι Γουότς δεν το κρύβει. Η ιδέα να υποδυθεί την Νταϊάνα την τρομοκρατεί. Η ηθοποιός, που έχει συμφωνήσει να... μεταμορφωθεί στην άτυχη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο «Caught In Flight» του Γερμανού Όλιβερ Χιρσμπίγκελ (Η πτώση) που θα επικεντρώνεται στην κρυφή σχέση της D με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της, μια σχέση που αποκαλύφθηκε πολύ μετά το θάνατό της, έχοντας τελειώσει λίγους μόλις μήνες πριν από το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή της Νταϊάνα και του επόμενου συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Ο ίδιος ο Καν μίλησε για τη σχέση τους σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, περιγράφοντας τη Lady D ως μία «υπέροχη γυναίκα, με απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά κι επιθυμίες, που απλώς έτυχε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας», αλλά και ως «πολύ ερωτευμένη, έτοιμη να παρατήσει τα πάντα». Ο ίδιος ήταν αυτός που αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους και από το περιβάλλον της Νταϊάνα είχε γίνει γνωστό ότι αυτή η εξέλιξη της είχε στοιχίσει πολύ.


Η μεγαλωμένη στην Αγγλία πρωταγωνίστρια σχολιάζει: «Η Νταϊάνα είναι μέρος της ιστορίας μας – μια συναρπαστική γυναικεία προσωπικότητα με τραγικό τέλος. Όταν η παραγωγή μού πρότεινε το ρόλο τρόμαξα και προς στιγμήν ήθελα να αρνηθώ, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόκληση».

Η Γουότς αυτόν τον καιρό ξεσκονίζει ό,τι βιβλίο, δημοσίευμα ή άλλο υλικό κυκλοφορεί για την Νταϊάνα, καθώς όπως λέει, είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις που βρίσκεται η αλήθεια.

«Ελπίζω ότι η έρευνα θα μας οδηγήσει κάπου και ο κόσμος θα μάθει κάτι καινούργιο γι΄αυτήν που να έχει ενδιαφέρον» δήλωσε η ηθοποιός, που υπόσχεται να βάλει τα δυνατά της σε κάτι που χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει αναλάβει.

Μετά από τη Μέριλιν της Μισέλ Ουίλιαμς, τη Θάτσερ της Μέριλ Στριπ και με την ταινία για το Χίτσκοκ να μονοπωλεί αυτήν την περίοδο το ενδιαφέρον για τις «μεταμορφώσεις» των σταρ σε προσωπικότητες του παρελθόντος, η Γουότς προστίθεται στη λίστα για να τη δούμε να παίρνει το σχήμα και το ύφος της θλιμμένης πριγκίπισσας. Α.Ν
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
19η Μαϊου - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ !!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
19η Μαϊου - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ !!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ