2016-11-13 14:56:12
Φωτογραφία για Σκίμπε: «Θέλει προσοχή όλη η Βοσνία όχι μόνο ο Τζέκο ή ο Πιάνιτς»
Κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως είπε περιμένει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε να γίνει σήμερα στο Καραϊσκάκη (21:15) μεταξύ της εθνικής και της Βοσνίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Γερμανός εκλέκτορας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι η Βοσνία δεν είναι μόνο ο Τζέκο ή ο Πιάνιτς, αλλά αντίθετα όλη η ομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκίμπε:

«Περιμένω ένα «κλειστό» παιχνίδι και θα είναι οι λεπτομέρειες αυτές που θα το κρίνουν. Και οι δυο ομάδες έχουν αρκετούς καλούς παίκτες για αυτό η μία καλή ιδέα του Φορτούνη από τη μία ή του Πιάνιτς από την άλλη. Να παίξουμε 90λεπτα θαραλλέα, δυναμικά μέσα στην έδρα μας. Και αυτό θέλουμε να μεταφέρουμε και στους φιλάθλους να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Βοσνία».

-Θα προσαρμόσετε τα πλάνα σας πάνω στον αντίπαλο ή θα πάμε με το δικό μας πλάνο γιατί οι προηγούμενοι αντίπαλοι ήταν αδύνατοι;


«Δεν έχω την εντύπωση πως ήταν αδύνατη ούτε η Κύπρος, ούτε η Αυστραλία. Με τον αντίπαλο πρέπει να ανεβεί και η δική μας απόδοση γιατί η Βοσνία ανήκει στις καλύτερες ομάδες αλλά τώρα μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι αρκετά αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες μας και με όλα τα μέσα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

-Η Βοσνία διακρίνεται κυρίως στα στημένα. Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ειδικής αντιμετώπισης;

«Ξέρουμε για τη δύναμη του αντιπάλου, ειδικά με τα φάουλ. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μην τους δώσουμε την ευκαιρία, ούτε για κόρνερ, ούτε για φάουλ και από εκεί και πέρα να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς στον αέρα έχουμε καλούς παίκτες για να αμυνθούν και αν περισσέψει καμία επικίνδυνη σέντρα έχουμε τον Ορέστη για να την μαζέψει».

-Ο σκοπός μας θα είναι πρώτα το μηδέν στην άμυνα και μετά ένα γκολ;

«Θέλουμε να παίξουμε και στην επίθεση δυνατά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχουμε γρήγορες αλλαγές από άμυνα σε επίθεση και από επίθεση σε άμυνα. Στα προηγούμενα ματς βάλαμε αρκετά γκολ. Το ένα δεν σημαίνει ότι θα έχεις το ένα και δεν θα έχεις το άλλο».

-Η τακτική και επιλογή είναι παιχνίδι αναμονής και βγαίνουμε στην κόντρα ή παιχνίδι κατοχής;

«Θα είναι κάτι και από τα δυο. Από την μια μεριά πρέπει κάποιες φορές να έχεις την ηρεμία αλλά και το θάρρος για να βγεις μπροστά. Και από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να το κυνηγήσουμε».

-Τι παιχνίδι περιμένετε και ποιους παίκτες φοβάστε περισσότερο;

«Περιμένω ένα παιχνίδι από δυο καλές ομάδες που στο κέντρο και μπροστά έχουν καλούς και έξυπνους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Η Βοσνία έχει ατομικά αρκετούς καλούς παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες, τον Τζέκο, τον Ιμπίσεβιτς, τον Πιάνιτς».

-Ποιο αποτέλεσμα θεωρείτε καλό για την ομάδα σας;

«Η νίκη είναι ο στόχος μας».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ