2012-05-18 16:11:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Κατέληξε ο 14χρονος Πάνος που είχε παρασυρθεί με το ποδήλατό του από Ι.Χ. στο Ρίο
Μετά από 15 ημέρες μάχης για να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε ο 14χρονος μαθητής, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, έχοντας παρασυρθεί από αυτοκίνητο, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 2 Μαΐου και από τότε ο μικρός Πάνος Τζαβάρας έδινε καθημερινά πραγματική μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πρόκειται για τον εγγονό του αείμνηστου αντιδημάρχου (επί δημαρχίας Καράβολα) Πάνου Τζαβάρα και του Ανδρέα Δούρου. Ο πόνος και η θλίψη είναι αυτά που κυριαρχούν στην οικογένεια του Πάνου, αλλά και στην τοπική κοινωνία για την άδικη απώλεια ενός μαχητή της ζωής.

Σοκαρισμένοι από τη μοιραία έκβαση του ατυχήματος του μικρού Πάνου Τζαβάρα είναι οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι στο σχολείο που φοιτούσε, ενώ χαρακτηριστικό της βαθιάς οδύνης που προκάλεσε τα θλιβερό άγγελμα του θανάτου του είναι το γεγονός ότι οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη κατακλυστεί από μηνύματα στα οποία αφενός μεν εκφράζεται ο πόνος των φίλων του για το χαμό του αφετέρου δε διατυπώνονται αισθήματα συμπαράστασης προς τη συγκλονισμένη οικογένειά του.


Το χρονικό του ατυχήματος

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Μαΐου αμέσως μετά τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου κι ενώ ο μικρός και ο μικρότερος αδελφός του επέστρεφαν από το σχολείο με τα ποδήλατά τους. Τότε, ο 14χρονος παρασύρθηκε από ένα τζιπ, με οδηγό μία γυναίκα, που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος μαθητής να εκτοξευτεί πολλά μέτρα μακριά και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων, με οδηγούς γυναίκες.

Σοκαρισμένος ο μικρότερος αδελφός, άφησε το ποδήλατό του κι έτρεξε στο σημείο όπου παρασύρθηκε ο 14χρονος, που ήταν μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου. Όλα συνέβησαν με αστραπιαία ταχύτητα, μπροστά στα μάτια περαστικών, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε.
attacktv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρδισε 400.000 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρδισε 400.000 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ!
Έρχεται νέο Angry Birds
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται νέο Angry Birds
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ