2012-05-18 15:36:55
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Και άλλο τροχαίο στην διασταύρωση του τρόμου
Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην Πρέβεζα στην περιοχή του Υδατόπυργου και στην διασταύρωση Ιερού Λόχου και Δαβάκη.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 γυναίκες και κινούνταν επί της οδού Ιερού Λόχου παραβίασε το στοπ και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Δαβάκη.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ τα οχήματα έπαθαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Είναι θέμα χρόνου πλέον, όσο και αν αυτό είναι σκληρό, να θρηνήσουμε θύματα στην συγκεκριμένη διασταύρωση μιας και η ανευθυνότητα και η αδιαφορία των αρμοδίων υπηρεσιών έχει χτυπήσει κόκκινα.

Το πρόσφατο ατύχημα πάλι στην ίδια διασταύρωση είχε συμβεί στις 29 Απριλίου.

Τότε ένα από τα δύο οχήματα που είχαν συγκρουστεί είχε πέσει επάνω σε κολόνα που έφερε το σήμα του STOP η οποία καταστράφηκε και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αντικατασταθεί.

Από την άλλη, όπως είχαμε γράψει και τότε επί της οδού Ιερού Λόχου υπήρχαν στο οδόστρωμα ειδικά πρόσθετα για να αναγκάζονται οι διερχόμενοι οδηγοί με κατεύθυνση προς Δαβάκη να μειώνουν ταχύτητα.

Τα περισσότερα κομμάτια αυτών έχουν χαλάσει και έχουν αφαιρεθεί. Για ένα διάστημα υπήρχαν κομμάτια στην άκρη του δρόμου αλλά δυστυχώς κανείς δεν φρόντισε είτε να τα αντικαταστήσει είτε να αποκαταστήσει ζημιά.

Τουλάχιστον εάν και από τις δύο πλευρές τοποθετούνταν αυτά τα σαμαράκια σίγουρα οι οδηγοί θα αναγκάζονταν να μειώσουν ταχύτητα.

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ