2012-05-18 13:10:03
Φωτογραφία για Συμβουλές για να βάψετε σωστά τα νύχια σας
Είσαστε από τις γυναίκες που η σκέψη να βάψετε τα νύχια σας τρομάζει και το θεωρείτε ακατόρθωτο γιατί δεν έχετε κανένα ταλέντο πάνω σ’ αυτό; ΤοLife2day.gr σας δίνει κάποιες συμβουλές για να τα καταφέρετε.

Πριν το καλλωπισμό των νυχιών καλό είναι να έχετε περιποιηθεί το μήκος , τα πετσάκια και να τα λιμάρετε.

Στην συνέχεια για το βάψιμο θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

Αρχικά περάστε γύρω γύρω από τα νύχια μια λιπαρή κρέμα ή βαζελίνη διότι εάν σας ξεφύγει το βερνίκι θα μπορείτε εύκολα να το απομακρύνεται με λίγο νερό.

Για να απλώσετε ομοιόμορφα το μανό χωρίς γραμμές, να χρησιμοποιείτε το πινέλο οριζόντια και όχι μόνο την μύτη, ώστε να ανοίγει και να διανέμει πιο λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις βερνικιού και το φινίρισμα θα να είναι άψογο.

Στην περίπτωση κατά την οποία το μανό έχει αρχίσει να θαμπώνει, περάστε τα νύχια με λίγο λάδι ή baby oil ή ελαιόλαδο, θα ζωντανέψει και θα τονισθεί το χρώμα .


Παρ όλη την προσπάθεια σας, παρουσιάστηκαν ραβδώσεις στην επιφάνεια των νυχιών και δεν είναι λεία και ομοιόμορφη; Μην απογοητεύεστε, υπάρχει λύση.

Απλώστε ένα ειδικό προϊόν scrub το οποίο λειαίνει το ανώμαλο ανάγλυφο της επιφάνειας των νυχιών.

Προτιμήστε τις δυο στρώσεις βερνίκι, περιμένοντας λίγα λεπτά ώστε να στεγνώσει ελάχιστα η πρώτη .

Μην περνάτε μία μόνο βαριά στρώση και αρκείστε με αυτό . Είναι καλύτερα, οι περισσότερες στρώσεις καθώς στεγνώνει ευκολότερα το βερνίκι και διαρκεί περισσότερο το μανικιούρ σας.

Για άμεσο στέγνωμα τοποθετήστε τα φρεσκοβαμμένα νύχια μέσα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ