2012-05-18 06:57:03
Φωτογραφία για Η Δημοκρατία κατέρρευσε. Ζήτω η Δημοκρατία των ΜΜΕ και του εκβιασμού
Λυπηρό αλλά αληθινό ! Τέλος η Δημοκρατία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που απέτυχε πλέον οικτρά από την αλαζονεία των κυβερνώντων και την βιομηχανοποίηση της.

Τα ΜΜΕ έβαλαν την βόμβα στα θεμέλια της με την χειραγώγηση του κοινού, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του εκάστοτε μετοχικού σχηματισμού που τα διοικούσε.

Οι δημοσιογράφοι που έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα στο γυαλί δεν είναι δυνατών να έχουν την πνευματική υπόσταση να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες των καιρών. Η γραμμή του που δίνει το διοικητικό συμβούλιο μια Α.Ε δεν είναι δυνατών να χαράζει εθνικές πορείες.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν έχουν μάθει να υποκύπτουν σε κανένα εκβιασμό όπως αυτό που γίνεται σήμερα απ όλους τους ΜΕGAλους καναλάρχες και τα τσιράκια τους. Τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στρέψουν τον κόσμο προς άλλη επιλογή μια και έχουν μίσος προς τις καρικατούρες τους που κοσμούν καθημερινά τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Η αναξιοπιστία δεν ξεχνιέται και όλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στην συνείδηση του απλού κόσμου είναι ανεπαρκείς.

Πρέπει να τιμωρηθούν όλοι τους και μόνο εσύ μπορείς με την ψήφο σου αλλά και την απαξία που θα πρέπει να δείχνεις στις εμετικές τους μορφές που προβάλουν καθημερινά στο γυαλί με τόνος μεικ απ που προσπαθεί να τους κάνει πιο όμορφους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ