2012-05-18 00:55:38
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟ...
Μετά την αποθέωση του Ολυμπιακού για τον θρίαμβο της Πόλης, τα ξένα ΜΜΕ έχουν στα πρώτα θέματά τους την επίθεση στο πούλμαν του ΠΑΟ Sportal (Σερβία): «Επίθεση στο πούλμαν και αναβολή. Η Ελλάδα χωρίς Πρωταθλητή; Είναι ορατός ο κίνδυνος να μην γίνουν οι τελικοί. Δυο τραυματίες, ευτυχώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τραυματίστηκε»

Μarca (Ισπανία): «Οπαδοί του Ολυμπιακού έστειλαν στο νοσοκομείο δυο παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να «γιορτάσουν» με επίθεση με πέτρες σε πούλμαν του Παναθηναϊκού»

AS (Ισπανία): «Ultras του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον λεωφορείο του Παναθηναϊκού. Περπέρογλου και Σμιθ στο νοσοκομείο και ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε. Το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά το χειρότερο είναι πως οι δυο παίκτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Σκέφτονται παιδιά για τους τελικούς»

basketnews.lt (Λιθουανία): «Ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε αφού μετά από επίθεση τραυματίστηκαν δυο αθλητές. Ο λόγος; Κάτι συνηθισμένο για τη χώρα, ο χουλιγκανισμός! Ενα τούβλο έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε δυο αθλητές».


lrytas.lt (Λιθουανία):«Απίστευτη επίθεση. Βάνδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δυο παίκτες. Έπρεπε να διακομισθούν από το νοσοκομείο. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός».

b92 (Σερβία): «Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός, τραυματίστηκαν παίκτες»

catch-and-shoot.com (Global):Το πούλμαν του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση, αναβλήθηκε το ματς! «Μετά από επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, για τον πρώτο τελικό μεταξύ των «πρασίνων» κόντρα στον Ολυμπιακό, το παιχνίδι αναβλήθηκε. Οι Περπέρογλου και Σμιθ τραυματίστηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ