2012-05-17 21:03:43
Φωτογραφία για Συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Όουεν
Μπορεί να έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Όουεν, όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα σταματήσει την καριέρα του

Ο Μάικλ Όουεν αφού ανακοίνωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν του πρόσφερε νέο συμβόλαιο, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά από 3 χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ" ο 32άχρονος άσος νιώθει ακόμη πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

"Λάτρεψα κάθε στιγμή που πέρασα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτά τα 3 χρόνια", τόνισε ο Όουεν μέσω του twitter και πρόσθεσε: "Ο προπονητής με ενημέρωσε μετά το τελευταίο ματς πως ο σύλλογος δεν θα μου προτείνει νέο συμβόλαιο".

Μιλώντας στα αγγλικά μέσα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην 2η κατηγορία, ενώ βέβαια υπάρχει ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό.

"Η Championship δεν αποτελεί επιλογή. Θέλω να πιστεύω πως δεν έχω χάσει την ικανότητα να πετυχαίνω γκολ στο υψηλότερο επίπεδο".

"Ίσως να κοιτάξω και το εξωτερικό. Εξακολουθώ να νιώθω καλά, παρά τους τραυματισμούς μου και δεν ξυπνάω με πόνους στις αρθρώσεις".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ