2012-05-17 20:53:32
Φωτογραφία για Στην Αυστραλία ο Ολυμπιακός για τους πολυπληθείς Έλληνες
Tην πρώτη του προπόνηση επί αυστραλιανού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα Ολυμπιακός, ο οποίος το Σάββατο θα δώσει φιλικό αγώνα εναντίον της Μέλμπουρν Βίκτορι.Mετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρθηκε στους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αντίπαλο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

Για τους λόγους που έκαναν αυτό το ταξίδι: «Ήρθαμε εδώ, γιατί υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας σε τόσο μακρινή απόσταση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτούς, παίζοντας ένα καλό αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Αυστραλία, δεν είναι εύκολο για μας να έρθουμε εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά, όπως και πολλών παικτών, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε και κάποιους από εμάς που έχουν γεννηθεί εδώ, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Με κάποιο τρόπο δεν είμαστε και τόσο μακριά από εδώ».


Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Μέλμπουρν Βίκτορι: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα γι' αυτούς, μόνο ότι παίζουμε μαζί τους και τίποτα άλλο. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό γι' αυτόν τον αγώνα είναι να δουν τους παίκτες μακριά από την Ελλάδα, μακριά από την Ευρώπη και για μας να είμαστε κοντά σε αυτούς τους οπαδούς που μας στηρίζουν από τόσο μακριά όλο τον χρόνο».

Για την πορεία που μπορεί να έχει η εθνική Ελλάδας στο επικείμενο EURO: «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, το EURO είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες όπως το 2004, μπορεί με όλη αυτή την κρίση να το επαναλάβει!».

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης/zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ