2012-05-17 20:05:38
Φωτογραφία για Γ. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ: ΘΕΛΩ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Έτοιμος δηλώνει για τον ημιτελικό με την Χίο ο Γιώργος Αφρουδάκης και αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή θέλει τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Αναλυτικά Σε τί κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο ήττες από την Βουλιαγμένη;

«Προερχόμαστε από δύο ήττες από την Βουλιαγμένη και είμαστε σε μία δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα καθώς μας έβγαλε εκτός τελικού. Δείξαμε μία άσχημη εικόνα όμως τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά και κοιτάμε το Final Four Κυπέλλου που είναι μια διαφορετική διοργάνωση και συγκεκριμένα την αναμέτρηση του ημιτελικού με την Χίο σε πρώτη φάση».

Αγωνιστικά είναι έτοιμη η ομάδα για τον ημιτελικό;

«Είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με συγκέντρωση και αφοσίωση πιστεύω πως θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προπονηθήκαμε σε θέματα τακτικής. Η Χίος είναι μια ομάδα που ξέρουμε αρκετά καλά, εννοώ η μία ομάδα ξέρει την άλλη πολύ καλά. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με τον Κοκκινάκη αυτή την εβδομάδα, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα με την μέση του, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά».


Δύο λόγια για τον αντίπαλο του ημιτελικού;

«Η Χιος ήταν το φαβορί της φετινής σεζόν από το ξεκίνημα κιόλας της χρονιάς, όμως η πορεία της δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη, έχει πληγωθεί ο εγωισμός τους και θα θέλουν πολύ την νίκη στον αγώνα του ημιτελικού. Με την Χίο προπονηθήκαμε στο ίδιο κολυμβητήριο, είχαμε προπόνηση την ίδια ώρα και είναι μία ομάδα που την ξέρουμε αρκετά καλά. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από το άλλο ζευγάρι του Final Four ποια ομάδα θα θέλατε να βρείτε στον τελικό αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή;

«Στο Final Four αγωνίζονται οι τέσσερις καλύτερες ομάδας της φετινής χρονιάς. Φαβορί στην αναμέτρηση της Παρασκευής είναι η Χίος, εμείς θεωρούμαστε αουτσάιντερ. Όσο για το άλλο ζευγάρι δεν υπάρχει επιλογή, είναι πολύ κοντά όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχουν διαφορές, είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Προέχει το παιχνίδι της Παρασκευής, αν όλα πάνε καλά θα ήθελα τελικό με τον Ολυμπιακό».

Ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας όλη τη χρονιά και το ίδιο θα πράξει την Παρασκευή...

«Ο κόσμος ήταν πολύ εκδηλωτικός και ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, το εκτιμούμε πολύ αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά. Μας χαροποιεί η παρουσία του κάθε φορά στο κολυμβητήριο. Ξέρουμε ότι στο Αργοστόλι υπάρχουν πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι ελπίζουμε να είναι δίπλα μας σε πρώτη φάση στην αναμέτρηση με την Χίο. Ήδη από την άφιξη της αποστολής, κάποιοι φίλοι της ομάδας ήταν εκεί για να μας υποδεχτούν. Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα μας είναι και θα είναι ο κόσμος. Τους περιμένουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ