2012-05-17 17:29:58
Φωτογραφία για Χωρίς Λο, αλλά με πίστη...
Οριστικά χωρίς τον Έισι Λο θα ριχτεί ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός στην μάχη των τελικών της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός ποιντ γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα, πουτο ταλαιπωρεί από τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με άμεση συνέπεια να μη τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τις ανάγκες του αποψινού πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Χωρίς τον Έισι Λο θα υποδεχθεί ο Θρύλος τον Παναθηναϊκό στον αποψινό πρώτο τελικό πρωταθλήματος της Α1 το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστεμμα, που «κληρονόμησε» στον ημιτελικό του Final-4 της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Μπαρτσελόαν, εμάμεση συνέπεια να τεθεί εκτός πλα΄νων του Ντούσαν Ίβκβοιτς για τις ανάγκες του αποψινού πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η πίστη δεν λεέιπει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για θρίαμβο επί των πρα΄σινων, που θα δώσει στην ομάδα την δυνατότητα να .. ανοίξει το σκορ στους τελικούς και παράλληλα να της δώσει και το ψυχολολογικό προβάδισμα για την πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου που θα σημάνει και την επιστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και τώρα, ποιους να ψηφίσω;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Και τώρα, ποιους να ψηφίσω;"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ