2012-05-17 17:16:02
Φωτογραφία για Κατακερματισμό των δυναστών του δίπολου επιθυμεί αναγνώστης
Σοβαρά κύριε Βενιζέλο και κύριε Σαμαρά, το μήνυμα του Ελληνικού λαού είναι η σύσταση μίας οικουμενικής κυβέρνησης, με όλες τις ΄΄υγιείς΄΄ πολιτικές δυνάμεις της χώρας; Αυτή η κυβέρνηση, περιλαμβάνει και εσάς μέσα; Θα αστειεύεστε φυσικά, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!!

Μάλλον τα ποσοστά που πήρατε σας ταρακούνησαν για τα καλά και δεν έχετε το κουράγιο (έστω και την ύστατη στιγμή), να περάσετε αξιοπρεπώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως αποτυχημένοι (λίαν επιεικώς). Το μήνυμα λοιπόν του λαού, που εσείς πεισματικά αρνείστε (αν και γνωρίζετε) να πιστέψετε, θα σας το αποκωδικοποίησει ένας απλός άνθρωπος της βιοπάλης, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του υποχρεώσεις. ΩΣ ΕΔΩ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ την ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΝ τη ΣΤΙΓΜΗ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Αν πιστεύετε ότι αυτό που έγραψα είναι ψέμα και ανακριβές, δεν έχετε παρά να το αποδείξετε με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο
. Αν έχετε λοιπόν τα κότσια εν’ όψει της προεκλογικής περιόδου, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε διάφορα μέρη ανά την επικράτεια και να συνομιλήσετε στον δρόμο με τον απλό κόσμο, αλλά με διακριτική παρουσία ολιγομελών αστυνομικών δυνάμεων. Άραγε μπορείτε; Το μόρφωμα του πολιτεύματος (αλλοιωμένο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας), της δήθεν προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που δήθεν υπηρετείται, σύντομα θα καταρρεύσει και θα σας παρασύρει, να είστε σίγουροι. Η πραγματική δημοκρατία είναι προ των πυλών και είναι αποκλειστικό προνόμιο του λαού και μόνο. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα. Είσαστε το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που θα σας στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, αν και δεν ανήκω στον χώρο σας. Ξέρω ότι αρκετά από αυτά που έχετε εξαγγείλει, είναι όνειρα θερινής νυκτός και επί των πλείστον ανεφάρμοστα (σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες). Όμως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται και το μόνο που θέλω είναι η αλλαγή του κλίματος της απαισιοδοξίας (που έχουν καλλιεργήσει) και ο κατακερματισμός των δυναστών του δίπολου. Μόνο τότε θα νιώσω εντάξει με τον εαυτό μου, άλλα και με τις γενιές που ακολουθούν. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ