2012-05-17 14:31:20
Φωτογραφία για ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η... ΝΕΝΑ!
Είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων Το βράδυ του τελικού στην Κωνσταντινούπολη, όμως, πετούσε στα σύννεφα μετά τον θρίαμβο του "Ντούντα" και του Ολυμπιακού και αποφάσισε να το... γλεντήσει και αυτή με την ψυχή της!

Η Νένα Ιβκοβιτς μοίραζε συνέχεια χαμόγελα στο κλαμπ της Πόλης που πήγαν οι ερυθρόλευκοι για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκα και τα φλας των φωτογράφων δεν έδειξαν να την ενοχλούν ή να την ταλαιπωρούν.

Ηταν συνέχεια δίπλα στον σύζυγό της, Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι δυο τους γελούσαν, χαίρονταν την στιγμή με την καρδιά τους και έβγαζαν πολλές φωτογραφίες με την κούπα... αγκαλιά.

Σε κάποια στιγμή που το γλέντι είχε... "φουντώσει" η Νένα Ιβκοβιτς πήρε το σάλι που φορούσε στον ώμο, προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι σαν τις μαντήλες που φοράνε οι Τουρκάλες, το έβαλε στο κεφάλι και άρχισε να παριστάνει ότι χορεύει.

Φυσικά "έκλεψε" την παράσταση και κέρδισε το χαμόγελο του "Ντούντα", αλλά και τα χειροκροτήματα όσων ήταν εκεί και είδαν τη σκηνή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Goal".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ