2012-05-17 12:06:58
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί δίπλα στους Έλληνες ομογενείς, στάθηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/5), ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Μέλμπουρν Βίκτορι (19/5, 12:30).

Το φιλικού χαρακτήρα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες συμφωνήθηκε μόνο και μόνο για να βρεθούν οι ερυθρόλευκοι κοντά στους Έλληνες ομογενείς, κάτι που τόνισε ο Βάσκος.

«Είναι η πρώτη μου φορά στην Αυστραλία και το ίδιο ισχύει και για πολλούς παίκτες», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι (με αντίπαλο την Μέλμπουρν Βίκτορι) είναι ότι θα βρεθούμε κοντά στους Έλληνες που μας υποστηρίζουν».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, αποθεώθηκαν κατά την άφιξή τους στη Μελβούρνη, κάτι στο οποίο στάθηκαν οι ερυθρόλευκοι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, κάτι που αναμένεται να γίνει και το Σάββατο (19/5, 12:30), στο φιλικό παιχνίδι με την Μέλμπουρν Βίκτορι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ