2012-05-17 08:00:10
Φωτογραφία για Κρίσιμη συγκέντρωση σήμερα στο ALTER (η τελευταία;)
Αναμένονται να παρθούν εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις, στην αυριανή συγκέντρωση των εργαζομένων στις 19:00 στο αίθριο του σταθμού Την ώρα που για τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER "έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι". Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του pressarismenou, η αυριανή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:00 στο αίθριο του σταθμού, θα είναι η σημαντικότερη των τελευταίων μηνών. ...Από όσα γνωρίζουμε και μπορούμε να μεταφέρουμε, η αυριανή πρόταση μερίδας των εργαζομένων του...πολύπαθου καναλιού, θα είναι η ύστατη προσπάθεια για την επαναλειτουργία του σταθμού.

Οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν με πρόταση: "ή τώρα ή ποτέ!". Προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους αλλά και την επαναλειτουργία του σταθμού. Εφ' όσον βέβαια, οι...συνθήκες και η η αδιαλλαξία της εργοδοσίας το επιτρέψουν.

Εν τω μεταξύ όπως σας είχαμε γράψει και από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει αυξηθεί η κινητικότητα από την πλευρά της διοίκησης...περισσότερα και για αυτό το θέμα αύριο μετά τη νέα (και ελπίζουμε όχι τελευταία συγκέντρωση των εργαζομένων, που καλούνται ΟΛΟΙ να δώσουν το παρόν...

...Θα επανέλθουμε στο θέμα του ΑLTER, αύριο με λεπτομέρειες και παρασκήνιο αποκλειστικά στον pressarismeno.

Read more: http://pressarismenos.blogspot.com/2012/05/alter-1705-1900.html#ixzz1v4hcRYLH
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ