2012-05-17 07:25:44
Φωτογραφία για A.AΛΑΒΑΝΟΣ: Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο Ανδρέα Παπανδρέου
Πως σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, το δίλημμα του ευρώ και τις ευθύνες της Αριστεράς "Δεν υπάρχει περιθώριο για νέο Ανδρέα Παπανδρέου. Η αριστερά δεν έχει ανάγκη από τέτοιους παραλληλισμούς" τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στον alpha. Επιπλέον τόνισε πως έξοδος από το μνημόνιο, σημαίνει έξοδος από το ευρώ, λέγοντας πως αυτή την στιγμή προέχει η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

Σχολιάζοντας την μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά σε μια πιο φιλομνημονιακή ρητορική, καθώς εισήγαγε στο λεξιλόγιο του την λέξη επαναδιαπραγμάτευση, αντί κατάργησης του μνημονίου, είπε πως το αντιλαμβάνεται καθώς συμπιέζεται πλέον από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Στην ερώτηση αν νοιώθει περήφανος για το πολιτκό του τέκνο , τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε διπλωματικά, λέγοντας πως αντιλαμβάνεται πως η νέα γενιά θέλει να εκφραστεί, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα κριθούν από δω και πέρα και από το πως θα διαχειριστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Τέλος έκανε λόγο για μια ενωμένη αριστερά, την οποία ο ίδιος υπηρετεί και θα υπηρετεί, αφού και μέσα από το σχήμα του Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, έχει καλέσει πολλάκις τις αριστερές δυνάμεις σε συζητήσεις.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
Καυτός Απρίλιος...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καυτός Απρίλιος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ