2012-05-17 05:52:07
Φωτογραφία για Επιστολή Επιτροπής Προβολής
Η Επιτροπή Προβολής Χορηγιών και Κοινωνικού Έργου απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ με κοινοποίηση προς την ΟΜΑΕ.

Κύριοι,

Κλείνοντας αισίως 4 μήνες ανάθεσης από εσάς το δύσκολο έργο της προβολής των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου της ΟΜΑΕ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το έργο μας σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, δεδομένου πως λέγονται και ακούγονται πολλά από διαφόρους κυρίους σχετικούς με το motorsport αλλά δυστυχώς άσχετους με το κομμάτι που αναλάβαμε. Κατ’ αρχήν αναλάβαμε το δύσκολο αυτό έργο σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή και μην ξεχνάτε πως ο δικός μας ρόλος δεν έχει να κάνει με νέους κανονισμούς αλλά με την προβολή ενός χώρου ο οποίος σχετίζεται άμεσα με την αγορά αυτοκινήτου που ταλαιπωρείται και παρουσιάζει κάμψη της τάξης του 70%. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα περιφερειακά είδη. Παρόλα αυτά φέραμε εις πέρας τα εξής θέματα:

1. Αναλάβαμε την απονομή των πρωταθλημάτων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ η οποία διοργανώθηκε χωρίς το παραμικρό κόστος για την Ομοσπονδία.

2. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και φέτος φωτογραφικό υλικό για την προβολή των αγώνων συνεχίζοντας τη συμφωνία με το φωτογραφικό πρακτορείο Photo Rally Press χωρίς ωστόσο να επιβαρύνεται οικονομικά η ΟΜΑΕ.

3. Καταφέραμε μετά από συνάντηση και επικοινωνία με τους εικονολήπτες που ασχολούνται με τους ελληνικούς αγώνες να υπάρχει δωρεάν υλικό από τους αγώνες τους οποίους καλύπτουν για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο.

4. Συντάξαμε σχέδιο προβολής το οποίο διένειμε η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ προς κάθε Λέσχη που κάνει αγώνες με στόχο να δημιουργηθεί μια κοινή γραμμή από κάθε διοργανωτή πάνω σε ευαίσθητα θέματα όπως προβολή χορηγών κ.α.

5. Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου του (Κανάλι 1) και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά σχετικά με τη διοργάνωση αγώνα ταχύτητας στην πόλη του Πειραιά. Ακολούθησαν συναντήσεις με τους κ. Μιχαλολιάκο και Καριάκατζη εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής Επιχείρησης αντίστοιχα, μια από τις οποίες μάλιστα έγινε παρουσία του μέλους της ΕΘΕΑ και αρμοδίου για ανάλογα θέματα κ. Επαμεινώνδα Φατούρου. Στη συγκεκριμένη συνάντηση υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη.

6. Μετά από υπόδειξή μας σε κάθε αγώνα ράλλυ (αγώνα πρωταθλήματος) υπάρχει πλέον συνέντευξη Τύπου των τριών πρώτων πληρωμάτων, για τους εκπροσώπους των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και όχι μόνο. Η συνέντευξη Τύπου διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και πάνελ για την αξιοπρεπή εμφάνιση των πληρωμάτων.

7. Παρουσιάσαμε (μέλος της επιτροπής) την εκκίνηση και τον τερματισμό του Ράλλυ Φθιώτιδος χωρίς την παραμικρή αμοιβή αφού έτσι ζητήθηκε από τη Λέσχη και η Επιτροπή το απεδέχθη εκπληρώνοντας την επιθυμία στο ακέραιο.

8. Προετοιμάσαμε επικοινωνιακά το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις καθώς και τον ανάλογο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και φροντίσαμε για τη συνεργασία με το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο θα κάλυπτε ζωντανά την υπερειδική. Είχαν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο δίκτυο 2 ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και ζωντανές ραδιοφωνικές συνδέσεις και εκπομπές στο Star FM με επιτελείο μέλη της Επιτροπής. Δυστυχώς ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω εκλογών αλλά είμαστε σε θέση να μην έχει αλλάξει κανένα από τα ήδη προγραμματισμένα πλάνα, τα οποία μετατίθενται στη νέα ημερομηνία του αγώνα τον Νοέμβριο.

9. Αναλάβαμε την ευθύνη του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του Ράλλυ Ακρόπολις όπου για 3 ολόκληρες ημέρες θα προβάλλονται οι προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών και συνοδηγών που συμμετέχουν στον αγώνα.

10. Για μια ακόμη ολόκληρη χρονιά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο καταφέρνουμε να συνεχίσουμε την προβολή των αγώνων μέσα από δύο κανάλια (ΤηλεΑστυ – Sport TV) με την εκπομπή Πρωτάθλημα Ελλάδας καθώς και μια νέα ζωντανή εκπομπή στο Sunny Channel όπου προβάλλονται οι ελληνικοί αγώνες. Τις εκπομπές παρουσιάζουν μέλη της Επιτροπής και στηρίζουν οικονομικά, μέλη της Επιτροπής (ENEOS – AVON – BP).

Όλα αυτά προς ενημέρωση κάποιων οι οποίοι πιστεύουν ότι είμαστε σε αδράνεια. Εμείς προτιμούμε να ενεργούμε όπως πάντα με άψογη μεταξύ μας συνεργασία καθώς επίσης και άριστη συνεργασία με ΕΠΑ/ΕΘΕΑ και ΟΜΑΕ και να ανακοινώνουμε αποτελέσματα είτε αυτά έχουν θετική έκβαση, είτε αρνητική. Ας πάψουν λοιπόν κάποιοι κύριοι να κατηγορούν και ας κοιτάξουν πως θα βοηθήσουν στην καλύτερη προβολή των αγώνων σε μια τόσο δύσκολη εποχή κάτι που είναι και πρωταρχικός σκοπός στο καταστατικό τους. Άλλωστε εμείς κάναμε πριν δύο χρόνια ένα βήμα, την επόμενη χρονιά εν τη απουσία μας υπήρξε το απόλυτο μηδέν και τώρα ξαναπροσπαθούμε και βαλλόμεθα και εκ των έσω.

Κανείς δεν είναι μόνιμο και ευχαρίστως περιμένουμε τον επόμενο καλύτερο.

Με εκτίμηση για την Επιτροπή Προβολής, Χορηγιών και Κοινωνικού Έργου

Στράτος Φωτεινέλης

speedrallying.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ