2012-05-16 21:40:13
Φωτογραφία για ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
Ήδη από τον Αύγουστο ο Νικόλας Δεληγιάννης είχε τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε κάνει κίνηση προς τον ΝΟ Χίου, το καλοκαίρι του 2011, προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην ομάδα που χρηματοδοτεί και αγαπάει σαν... παιδί του, ο Παναγιώτης Παππής.

Οι φήμες από τη Χίο θέλουν τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να καλεί στο τηλέφωνο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και να ψάχνει τρόπο να παίξει στην ομάδα.

Με αφορμή το δημοσίευμα ιστοσελίδας της Χίου που επέκρινε τον 35χρονο τερματοφύλακα για τις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ομάδας του νησιού, αναφέροντας αυτήν την κίνησή του το καλοκαίρι, ο Δεληγιάννης τόνισε στο "gavros.gr":

«Μα δεν ξέρω κανέναν από το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟ Χίου».

Το απόσπασμα αναφέρει τα εξής:

«Φυσικά ο Δεληγιάννης, που είναι γνωστός για τις βαριές κουβέντες του, δεν θα έβγαινε ποτέ να παραδεχθεί οτι πριν την απόκτηση του Φίλιππα Καραμπέτσου το καλοκαίρι από τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους του συμβουλίου της ομάδας του νησιού μας, αλλά και τον κύριο Παππή, προκειμένου να έρθει στον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ».


Ο Δεληγιάννης τόνισε ότι:

«Έχω επανατοποθετηθεί σε αυτό το ζήτημα. Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο από το διοικητικό συμβούλιο της Χίου. Όποιον κάλεσα, ας βγει να το πει».

Και συμπλήρωσε:

«Ένας Χιώτης ζήτησε το τηλέφωνό μου το καλοκαίρι, όταν ήμουν σε διακοπές στην Κεφαλονιά. Δεν θυμάμαι αν είχα ήδη συζητήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά ήξερα ότι ο σκοπός της νέας διοίκησης ήταν να με κρατήσει. Εξάλλου, είμαι ακριβός για να με αγοράσει η Χίος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ