2012-05-16 20:02:31
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΜΑΝΙΟ ΓΙΑ... ΚΟΥΠΕΡ, ΚΑΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Στην Ελλάδα ο Ισπανός μάνατζερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, προκειμένου να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή, με τις περιπτώσεις των Εκτορ Ραούλ Κούπερ και Χοακίν Καπαρός να είναι στην ατζέντα, όπως και η ανανέωση του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο μάνατζερ των δύο Αργεντινών και του Ισπανού, Αλεχάντρο Καμιάνιο, θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων ένας εκ των Κούπερ, Καπαρός όσο και να διευθετήσει τις λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου του «Κάνιο».

Από χτες το βράδυ είχε διαρρεύσει πως ο Καμάνιο θα φτάσει το βράδυ στη χώρα μας και το ραντεβού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα γίνει αύριο. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι η συζήτηση θα γίνει το βράδυ και ότι ο Ισπανός ατζέντης βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Το θέμα είναι ότι σύντομα θα υπαρξουν νεότερα για το αν θα μείνει ο Ιμπαγάσα, καθώς επίσης και τις πιθανότητες να είναι ο Κούπερ ή ο Καπαρός προπονητής του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο
. Επίσημος εκπρόσωπος του Καπαρός είναι ο Εδουάρδο Ιπιενς, ο οποίος χτες το βράδυ συζήτησε με τον "γνωστό" από τη θητεία του στην ΑΕΚ, Λορτέντσο Σέρα Φερέρ (τεχνικός διευθυντής της Μαγιόρκα) σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων... Ο Καμάνιο και οι Ελληνες συνεργάτες του έχουν πάντως την εξουσιοδότηση να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό για τον Καπαρός Από την Πλατεία Αλεξάνδρας διαρρέει, επίσης, πως εξετάζεται πολύ σοβαρά ο Κλοντ Πιέλ και κατά δεύτερο λόγο κάποιοι άλλοι προπονητές, κάτι που σημαίνει ότι θα διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις πριν παρθεί η τελική απόφαση. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, άλλωστε, έχει πει ότι το θέμα του προπονητή δεν αποκλείεται να τραβήξει ως τα μέσα Ιουνίου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
AEK - ΠΑΟΚ (α μέρος 0 - 0)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AEK - ΠΑΟΚ (α μέρος 0 - 0)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ