2012-05-16 19:20:24
Φωτογραφία για Μετράει ώρες ο Κένι!
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Κένι Νταλγκλίς με την Λίβερπουλ, όπως προκύπει από βρετανικά δημοσιεύματα.

Θέμα χρόνου θεωρείται από τα Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας η λύση της συνεργασίας του Σκωτσέζου τεχνικού με τους Reds σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας. Ο 61χρονος, που έφερε την Λίβερπουλ στην 8η θέση της Premier League και 37 βαθμούς από την πρώτη θέση, είχε την Δευτέρα (14/05) συνάντηση στην Βοστόνη με τους Τζον Χένρι και Τομ Γουέρνερ από την οποία όπως φαίνεται, προέκυψε το διαζύγιο. Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, ακόμα στο site της Λίβερπουλ δεν έχει ανέβει ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το τέλος του Νταλγκλίς.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, προσπάθησε το καλοκαίρι να δημιουργήσει μία ομάδα που να στηρίζεται σε Βρετανούς παίκτες και έδωσε και ευκαιρίες σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής, όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν. Ο King Kenny έφερε παίκτες που κόστισαν περίπου 100 εκατ. ευρώ πριν έναν χρόνο, όμως το μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν η κατάκτηση του League Cup στα πέναλτι κόντρα στην Κάρντιφ της Championship, τίτλος χάρη στον οποίο η Λίβερπουλ θα είναι παρούσα από τη νέα σεζόν στο Europa League.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ