2012-05-16 16:36:03
Φωτογραφία για Αέρας Ελευθερίας - αέρας Δημοκρατίας! Αναγνώστης μιλά για τις εκλογές Ιουνίου
Έπνευσε πάνω από την Ελλάδα, με το άκουσμα πάμε πάλι σε εκλογές!! Και συγχρόνως μία μπόχα αναδύθηκε με κυρίαρχη οσμή αυτήν της... πτωμαΐνης, προερχόμενη από τα πολιτικά πτώματα, που λέγονται ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς από την χώρα που εφηύρε την Δημοκρατία. Όσο και αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί με τους πάτρωνες εγχώριους-τα ΜΜΕ και ξένους- τους Μέρκελ και όλη την συμμορία με τους διεθνείς τοκογλύφους, προσπάθησαν να βάλουν την Ελλάδα για 2 για 4, κύριος είδε για πόσα χρόνια στο γύψο!!!

Ειδικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με άξιους συμπαραστάτες τα ΜΕΓ(Κ)ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, λύσσαξαν να εκβιάζουν να εκφοβίζουν και να τρομοκρατούν τους Έλληνες, τα τελευταία 2 1/2 χρόνια.

Τώρα στο λαό δεν μένει, από το να θυμηθεί τι τράβηξε αυτά τα 2 1/2 χρόνια. Με τις μειώσεις μισθών, με τις χιλιάδες απολύσεις, με τα χιλιάδες λουκέτα, με τα βιβλία που έρχονται ακόμα στα σχολεία, με τα παιδιά τους να λιποθυμούν από υποσιτισμό στα σχολεία, εν έτη 2012!!! και με τις 3000 περίπου αυτοκτονίες.

Και να τους μαυρίσει ακόμα περισσότερο - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, στις εκλογές του Ιουνίου από ότι τους μαύρισε σε αυτές του Μαΐου. Τους αξίζει!!!

Για άλλη μια φορά η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν εκβιάστηκε, δεν υπέκυψε αλλά αντίθετα νίκησε!! Και η χώρα θα βγει ακόμη ποιό ισχυρή και πιο ενωμένη.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ