2012-05-16 13:29:25
Φωτογραφία για Ο Ντιμίτρι Σέλουκ παίρνει τον Γιάγια Τουρέ από την Σίτι
Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ "έβαλε φωτιά" στη Μάντσεστερ Σίτι τονίζοντας πως ο Ιβοριανός άσος έκανε τα πάντα στους "πολίτες" και τώρα χρειάζεται νέες προκλήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των οπαδών της Σίτι, χάρη σε ιστορικά γκολ που πέτυχε την περασμένη διετία με τη γαλάζια φανέλα αλλά και την γενικότερη εντυπωσιακή παρουσία στο Νησί, όμως δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει σε άλλο ποδοσφαιρικό σπίτι.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος άφησε ανοιχτή την πόρτα για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, είτε από Πρέμιερ είτε από το εξωτερικό.

"Έχει κάνει ό,τι ήταν δυνατόν στη Σίτι και χρειάζεται νέες προκλήσεις. Ο Τουρέ θα μπορούσε να υπογράψει για πολλούς μεγάλους συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου.

Θα θέλαμε επίσης να δούμε τη Μπαρτσελόνα να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του", τόνισε ο μάνατζερ του Τουρέ, και πρόσθεσε:

"Δεν έχω μιλήσει με τη Μπαρτσελόνα αλλά ξέρουν την κατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ αλλά ο παίκτης άρεσε στον Ζοζέ Μουρίνιο από τότε που ήταν προπονητής στην Τσέλσι".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ